У мережі назвали точне місце проживання онуків Софії Ротару: Анатолій втік, Соня вже давно забула про Україну

Українська співачка виховала єдиного сина Руслана, який подарував їй двох онуків. Що відомо про життя зіркових нащадків сьогодні та де вони мешкають після початку повномасштабної війни?

Відома українська співачка Софія Ротару довгий час перебувала у шлюбі зі своїм коханим чоловіком Анатолієм Євдокименком. У найміцнішому в історії українського шоубізнесу союзі на світ з’явились не лише якісні музичні проєкти, але й син Руслан Євдокименко. Знаменитість одружився та став батьком сина й доньки – онуків Софії Ротару.

Сьогодні знаменитість вже не веде активну професійну діяльність та не часто виходить із шанувальниками на зв’язок. Втім, про Софію та Анатолія, онуків артистки, щось таки відомо. 29-річний онук відомої української артистки нині живе за кордоном, втім покинути межі України в зіркового нащадка вийшло не одразу.

Онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко найімовірніше виїхав за кордон незаконно
Онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко найімовірніше виїхав за кордон незаконно

Ще на початку повномасштабної війни мережу облетіла новина про те, що онук артистки разом зі своїм батьком, сином Ротару, намагались незаконно перетнути кордон. Втім, знаменитостям не вдалось цього зробити. Пізніше на своїй сторінці в Інстаграмі Анатолій Євдокименко опублікував допис, в якому розповів, що знаходиться у Парижі.

Чоловік нарвався на критику у мережі, оскільки в публікації назвав себе кочівником і поскаржився на важке життя. Крім того, онук Софії Ротару спробував пояснити свій незаконний виїзд тим, що йому потрібно почати нове життя. Нині юнак працює діджеєм за кордоном.

Де живе й працює єдина онучка Софії Ротару, названа на честь зіркової бабусі
Де живе й працює єдина онучка Софії Ротару, названа на честь зіркової бабусі

А ось єдина онучка відомої української співачки давно оселилась за кордоном. Софія Євдокименка, названа своїм батьком і мамою на честь зіркової бабусі, багато років мешкає у США. В Нью-Йорку знаменитість будує кар’єру моделі. Нині дівчині 21 рік і вона успішна модель.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини