Як змінився син Тіни Кароль, який виріс в іншій родині без мами і тата поруч: став гордістю поп-діви і України

Відома українська співачка Тіна Кароль після смерті свого чоловіка самостійно виховує сина Веніаміна. Як сьогодні виглядає нащадок артистки та її коханого і де живе?

Тіна Кароль, відома українська співачка, є не лише успішною артисткою, але й люблячою мамою. У шлюбі зі своїм покійним чоловіком Євгеном Огіром знаменитість народила сина Веніаміна. Нині юнакові вже 14 років, а живе та навчається він за кордоном. Син Тіни Кароль давно мешкає у Великобританії, куди час від часу до нього навідується зіркова мама.

Втім, часто Веніамін приїжджає і в Україну. Так, наприклад, на Різдво син відомої української артистки приїхав додому. Хоча й бачиться зіркова родина не так часто, як би того хотілось обом, на важливі свята Тіна Кароль і Веніамін Огір намагаються бути разом.

Як сьогодні виглядає єдиний син відомої української співачки Тіни Кароль Веніамін Огір
Як сьогодні виглядає єдиний син відомої української співачки Тіни Кароль Веніамін Огір

Син артистки нині навчається у престижній британській школі, де встиг досягти чималих успіхів. Одного разу Тіна Кароль розповіла своїм шанувальникам, що у навчальному закладі заслуги Веніаміна Огіра відзначили спеціальним листом-подякою. Крім того, знаменитість розповіла, що й у річному табелі її сина стоять виключно високі бали.

Хоча й для Тіни Кароль рішення відпустити свою дитину за кордон було непростим, зробила вона це не просто так. Знаменитість не приховує, що бажає для свого сина лише всього найкращого, а тому й влаштувати Веніаміна до престижної школи вирішила для того, щоб хлопець здобув найкращу освіту та мав змогу вступити до передових світових університетів.

Веніамін Огір сьогодні живе й навчається далеко від своєї мами Тіни Кароль
Веніамін Огір сьогодні живе й навчається далеко від своєї мами Тіни Кароль

До слова, у британській школі у Веніаміна Огіра є можливість мешкати у гуртожитку для іноземних учнів. Втім, коли Тіна Кароль прийняла рішення віддати сина навчатись за кордон, вона знайшла йому інше місце для проживання. Так, юнак живе разом з українською родиною емігрантів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини