Віктор Павлік влаштував своїй дружині пир у скромному буфеті: їли прямо з лотків за столом, розміром з копійку

Віктор Павлік і Катерина Репяхова днями засвітилися у публічному місці. Куди артист повів свою кохану дружину на побачення — дізнайтеся у матеріалі.

Відомий музикант та співак Віктор Павлік на днях вийшов у світ разом зі своєю молодою обраницею, Катериною Репяховою. Знаменитості показали своє побачення у мережі, опублікувавши сторіз в Інстаграмі зі свого спільного вечора.

Віктор Павлік збирається на концерт

Судячи з того, як активно та ретельно збирався артист, подія дійсно того була варта.

Виявилося, що пара пішла на виступ “Жіночого кварталу”. Показала все Катя в деталях, як коханий її повів у буфет. Видно, що пара вирішила не сильно затримуватися у місці громадського харчування і взяли достатньо скромний перекус.

“Підкріпитися перед концертом”, — написала Репяхова.

Віктор Павлік влаштував своїй дружині пир у скромному буфеті

Як можна помітити, таких вечорів, де вони можуть усамітнитися та сходити на побачення — не так багато. Зазвичай, судячи зі сторіз дружини Павліка, вони проводять час разом, коли займаються своїм сином, працюють чи разом кудись їдуть у мандри.

Щоправда, у Катерини є надійна помічниця, яка всю себе дарує дитині. І це мама блогерки. Її ненька переїхала з Дніпра до Києва заради дочки та маленького онучка. Живе вона, до речі, неподалік своєї рідні, на одному районі з ними. Раніше була інформація у мережі, що моложава бабуся планує провести лише рік разом з близькими, але, схоже, через повномасштабне вторгнення, їй довелося лишитися у столиці на довший період.

Нагадаємо, що минулого року, коли окупанти наступали на Київщину, Віктору і Каті довелося на певний період пожити окремо, адже дружина співака поїхала в евакуацію до родичів, а він сам лишився в Україні. Втім, дуже скоро ця родина возз’єдналася.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини