Названо причину, чому Оля Полякова та Руслана Лижичко сплять у різних спальнях зі своїми чоловіками

Відомі українські артистки встановили особливі правила в питаннях, що стосуються їхнього сну та відпочинку. Чому вони ніколи не засинають в одній спальні зі своїми чоловіками?

Оля Полякова та Руслана Лижичко – одні з найвідоміших українських співачок. Знаменитості давно здобули популярність серед своїх шанувальників, але успіху зіркам вдалось досягти не лише на сцені. Їхнє особисте життя також склалось чудово. Так, артистки давно й щасливо заміжні за своїми обранцями. Втім, в їхніх стосунках є дещо, що зрозуміють не всі. Зіркові подружжя сплять у різних спальнях – чому, читайте далі.

Відома українська співачка Оля Полякова раніше розповідала, що в їхньому з чоловіком будинку є окремі спальні для подружжя. Пояснюючи, чому саме так, артистка жартома додала, що дивуватись не потрібно – мовляв, це просто королівська звичка. Хай там як, таке рішення закохані прийняли з простої та дуже банальної причини.

Оля Полякова зізналась, чому спить зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським в різних кімнатах
Оля Полякова зізналась, чому спить зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським в різних кімнатах

Артистка пояснила, що вона дуже чутка до звуків під час сну. Навіть найменше шарудіння чи будь-які інші звуки можуть її розбудити. Відтак, зазначила Оля Полякова, вона не може виспатись, коли засинає з коханим в одному ліжку. Саме тому відома співачка та її чоловік Буряковський вирішили облаштувати окремі спальні.

А ось у парі Руслани Лижичко та Олександра Ксенофонтова все дещо по-іншому. В одному з інтерв’ю відома українська співачка зізналась, що вони з чоловіком відпочивають у різних кімнатах. Річ у тім, що артистка має доволі цікавий сон – за ніч вона може декілька разів прокинутись, аби випити чаю або попрацювати над піснями.

Руслан Лижичко та її чоловік Ксенофонтов також полюбляють спати в різних спальнях
Руслан Лижичко та її чоловік Ксенофонтов також полюбляють спати в різних спальнях

Співачка пояснила, що її чоловік просинався б кожного разу разом із нею. Руслана Лижичко зазначила, що він втомлюється від її такого графіка сну, тому для комфорту обох зіркове подружжя також вирішило засинати в різних ліжках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини