Крістен, Катерина і Хайден: як виглядають жінки Андрія Шевченка, Олександра Усика і Володимира Кличка

Українські легенди Андрій Шевченко, Володимир Кличко та Олександр Усик показали своїх обраниць. Як виглядають кохані найпотужніших спортсменів?

Вони стали справжніми легендами своєї справи, а їхні імена назавжди увійшли в історію. Втім, прихильників цікавлять не лише спортивні досягнення Шевченка, Кличка, Усика, а їхнє особисте життя.

Обраницею відомого футболіста стала американська модель Крістен Пазік. Разом пара проживає чимало часу разом. Цікаво, що зірки — майже однолітки, різниця у віці дуже невелика, всього-нічого 2 роки. Знаменитості виховують аж четверо дітей. Старшому синові буде скоро 20.

Знайомство селебрітіз сталося на вечірці іменитого дизайнера Джорджіо Армані, у 2002-му. Укласти шлюб Крістен та Андрій не забарилися і офіційно стали чоловіком та дружиною у США.

Дружина Андрія Шевченка

З Америки привіз свою берегиню і Володимир Кличко. Хайден Панеттьєрі подарувала йому дочку, але ростити маленьку принцесу випало саме нашому боксеру. Його шлюб з акторкою стрімко розпався і він став батьком-одинаком. Втім, на свою долю спортсмен не скаржився ніколи. Популярний чоловік завзято взявся ростити дівчинку, поки її мама налагоджувала своє життя за океаном.

Володимир Кличко з дружиною

А ось Олександр Усик далеко не ходив, щоб знайти свою половинку та розгледів майбутню долю у школі. Цікаво, що його кохана Катерина спершу не розглядала хлопця, як чоловіка для серйозних стосунків. Проте згодом, звернувши увагу на його вчинки та характер, вона вирішила бути з ним разом.

Олександр Усик з дружиною

Одружилися закохані у 2009-му році, а згодом у них з’явилася дочка. У 2013-му доля їм подарувала сина, якого назвали Кирилом. А у 2015-му, на світ приходить їхній третій і дуже коханий малюк Михайло.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини