Кофтинка ледве прикриває найголовніше: 20-річна донька Олени Кравець вийшла погуляти у цікавому наряді

Відома українська актриса та ведуча Олена Кравець виховує трьох дітей. Старша донька знаменитості приголомшила несподіваним образом, в якому прогулялась центром міста

Олена Кравець, відома українська актриса, телеведуча та гумористка, нині продовжує свою професійну діяльність. Знаменитість пішла з команди “Кварталу-95” та почала “сольну” кар’єру. Крім усього описаного, артистка також виховує трьох дітей. Старша донька знаменитості Марія вже живе самостійно та активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Дівчина часто ділиться свіжими фотографіями та цікавими дописами. Марія Кравець постійно вражає своїх підписників та шанувальників зіркової мами своїм стилем. Дівчина вдало комбінує різні елементи одягу, створюючи неперевершені образи. Так, наприклад, нещодавно донька Олени Кравець прогулялась центром Києва у стильному літньому наряді.

Донька Олени Кравець похизувалась ідеальним почуттям стилю на прогулянці в Києві
Донька Олени Кравець похизувалась ідеальним почуттям стилю на прогулянці в Києві

Дівчина одягла чорний топ з довгими рукавами. Головною особливістю цього елементу одягу став цікавий крій та зав’язки. Такий топ відкрив вид на живіт Марії Кравець та ледве прикрив найголовніше. Доповнила чорний “верх” дівчина цікавою атласною спідницею зеленого відтінку. З прикрас донька Олени Кравець обмежилась симпатичним кольє на шиї та сумочкою чорного кольору.

Волосся дівчина просто розпустила, а навмисно “хаосні” кучері легкими хвилями спадали на плечі Марії Кравець. Дівчина вирішила не робити макіяжу, тому її образ виглядав особливо свіжим та літнім, ненав’язливим та легким.

Марія Кравець приголомшила цікавим та дуже стильним нарядом, в якому прогулялась Києвом
Марія Кравець приголомшила цікавим та дуже стильним нарядом, в якому прогулялась Києвом

Слід зазначити, що такий наряд дуже нагадує стиль 90-х років. Стилісти запевняють, що мода циклічна, тому сьогодні у тренди повертається одяг, який носили 30 років тому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини