Як виглядає і чим займається єдиний син Алли Мазур від таємного чоловіка: успадкував татову зовнішність

Відома українська журналістка Алла Мазур виховує свого єдиного сина. Чим зараз займається хлопець та як виглядає нащадок головної зірки українського новинного шоу ТСН?

Алла Мазур, відома українська журналістка та телеведуча, є головною зіркою найпопулярнішого новинного шоу “ТСН”. Свого часу знаменитість стала першим обличчям Телевізійної Служби Новин та побудувала просто приголомшливу кар’єру. За своє життя зірка зіткнулась з чималою кількістю пригод та важких випробувань. Крім успішної професійної діяльності, в Алли Мазур також є щасливий син.

Особисте життя Алли Мазур покрите завісою таємниці. Знаменитість ніколи не любила розповсюджуватись про те, що належить тільки їй. Якщо вірити відкритим даним, то знаменитість ніколи не перебувала у шлюбі. Крім того, нічого невідомо й про стосунки чи романи журналістки. Втім, знаменитість стала мамою хлопчика Артема. Хто є біологічним батьком сина Алли Мазур, невідомо – ведуча про це не розповідає.

Відома українська журналістка Алла Мазур разом зі своїм сином Артемом
Відома українська журналістка Алла Мазур разом зі своїм сином Артемом

Нині хлопчику вже 14 років. Він живе разом зі своєю мамою та здобуває середню освіту в шкільному закладі. Зірковий нащадок не сидить на місці у вільний час – в Артема Бондаренка, справжнє прізвище хлопчика, доволі активне та навіть екстремальне хобі. Він полюбляє екстремальну їзду на самокаті.

Зіркова мама не часто розповідає про свого сина, втім час від часу таки ділиться з шанувальниками цікавими деталями. Так, в одному з інтерв’ю Алла Мазур зазначила, що в Артема зараз якраз той вік, коли в хлопчика формується світогляд, власні позиції, думки та своє “Я”. Саме тому, розповіла публіці відома українська журналістка та ведуча, у них час від часу виникають суперечки та навіть сварки.

Як виглядає єдиний син журналістки та зірки ТСН Алли Мазур
Як виглядає єдиний син журналістки та зірки ТСН Алли Мазур

Слід зазначити, що зовнішність Артема Бондаренка віддалено нагадує зовнішність його зіркової мами. Втім, про ідентичну схожість говорити не слід. Можна припустити, що чимало рис хлопчик успадкував від свого біологічного батька.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини