Рейтинг ведучих 1+1 за освітою: Горбунов, Падалко, Гордєєв, Шовкопляс і Осадча вчилися не на журналістів

Відомі українські журналісти та журналістки, які працюють на телеканалі "1+1" розповіли про власне студентське минуле. Насправді знаменитості не мають фахової освіти

Не кожному щастить з першого разу вгадати своє професійне призначення та обрати правильну спеціальність в університеті. Яку освіту здобували українські знаменитості, які прославились у зовсім інших сферах?

Юрій Горбунов

Освітня історія відомого українського ведучого Юрія Горбунова, можливо, не була б такою радісною та щасливою, якби не підтримка й правильні настанови батьків. Знаменитість пригадав, що свого часу йому не вдалось вступити до педагогічного інституту, тому мама, побачивши оголошення в газеті, запропонувала синові спробувати свої сили в акторському напрямі.

Юрій Горбунов навчався на актора
Юрій Горбунов навчався на актора

Хоча Горбунов ніколи не мріяв бути артистом, таки вирішив спробувати. Він пройшов прослуховування у рідному місті та отримав шанс вступити до вищого закладу. Тоді, пригадує ведучий, батьки дали йому гроші та сказали: “Якщо не поступиш, то хоч Київ побачиш, друзів нових заведеш”. Саме ці слова звільнили юного Юрія від зайвого багажу та допомогли таки вступити в університет і закінчити його з червоним дипломом.

Марічка Падалко

Відома українська журналістка та чи не головна зірка ТСН Марічка Падалко за освітою є вчителем англійської мови. З журналістикою знаменитість познайомилась, коли рік навчалась у США за обміном. Тоді юній Марічці припало до душі перо та “приціл” камери, тому вона не змогла відмовити собі у задоволенні стати журналісткою. Втім, пригадує Падалко, за освітою вона попрацювати таки встигла – лише декілька років.

Єгор Гордєєв

Відомий український ведучий Єгор Гордєєв обирав професію у 16 років і хоча знаменитість вважає, що зробити гідний вибір людина в такому віці майже не може, йому вдалось вчинити вірно. Тоді ведучий керувався правилом: в юному віці людина більше знає, чого вона не хоче, ніж те, чого хоче. Саме так і вибрав собі фах – обрав те, чим займатись точно б не хотів, але що дослідити йому би дуже хотілось. Так Гордєєв став магістром філософії.

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс за освітою є економістом-маркетологом
Неля Шовкопляс за освітою є економістом-маркетологом

Свої університетські роки знаменита ведуча пригадує з теплом, втім зізнається, що нині часто жартує – перша освіта людині потрібна для того, щоб усвідомити, ким вона бути не хоче. Неля Шовкопляс здобувала освіту економіста-маркетолога в одному з харківських університетів. За освітою знаменитість не пропрацювала ні одного дня, проте вже з 2 курсу ведуча почала свій кар’єрний шлях – щоправда, в іншій галузі.

Катерина Осадча

З дитинства відома світська журналістка захоплювалась танцями та музикою, а ось освіту здобувала заочна і зовсім не творчу, а історичну. Катерина Осадча закінчила Київський національний університет і стала знавцем історичного фаху.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини