Настя Каменських, Оля Полякова, Сергій Бабкін: українські зірки, які мали непрості стосунки з міцними напоями

Хоча для багатьох фанатів кумири є прикладом для них, насправді навіть "ідеальні" мають проблеми. Розповідаємо про знаменитостей, які побороли любов до міцних напоїв

Від любові до випивки страждає багато людей по всьому світі. Зірки часто починають зловживати міцними напоями через негаразди на роботі або славу, яка дуже раптово впала на плечі. Хай там як, але багатьом вдається побороти залежність. Розповідаємо такі історії.

Оля Полякова

Відома українська співачка про свої складні стосунки з міцними напоями розповіла в одному з випусків “Дорослих дівчат”. Артистка зізналась, що останнім часом вона дуже багато працює та втомлюється, тому шукає способи розслабитись і відпочити після завершення робочого дня. Найкраще співачці це вдається за пляшечкою ігристого.

Оля Полякова розповіла про любов до міцних напоїв
Оля Полякова розповіла про любов до міцних напоїв

Настя Каменських

У нещодавньому інтерв’ю для Маші Єфросиніної відома українська співачка зізналась, що після початку повномасштабної війни занадто захопилась вживанням міцних напоїв. Знаменитість пригадала, що після 24 лютого їй хотілось відволіктись і хоча б якось розслабитись, тому вона почала випивати ледве не щодня.

Настя Каменських розповіла про проблеми з міцними напоями
Настя Каменських розповіла про проблеми з міцними напоями

Втім, додала артистка, з часом вона усвідомила, що не бажає бачити світ крізь пелену “зеленого змія”. Настя Каменських прийняла рішення відмовитись від міцних напоїв. Зокрема, пояснила зірка, перед своїми шанувальниками – і найменшими, і найстаршими – вона хоче виступати тверезою.

Сергій Бабкін

У житті відомого українського музиканта було багато проблем, які спричинила надмірна любов до міцних напоїв. Зі своєю першою дружиною Сергій Бабкін розлучився саме через це – Лілії Ротань набридло терпіти постійні “загули” свого чоловіка, тому вона забрала сина та пішла від артиста. Пізніше співак зустрів жінку, яка стала його другою дружиною.

Сергій Бабкін раніше полюбляв випити
Сергій Бабкін раніше полюбляв випити

Відомий український музикант пригадує, що, побачивши Сніжану Бабкіну, одразу зрозумів – вона та жінка, заради якої він готовий кинути пити. Так і сталось. Нині знаменитість не має проблем із випивкою та будує щасливі стосунки з коханою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини