Куди зник Дмитро Монатік після 24 лютого: пів року сидів у Барселоні, а потім заліг на дно – подробиці

Український музикант Дмитро Монатік останнім часом притих. Де зараз живе знаменитість і чим займається, а також, що про нього кажуть його зіркові колеги?

Після початку повномасштабної війни увага публіки виявилась особливо прикутою до відомих в українському шоубізнесі чоловіків. Так, громадяни цікавились та продовжують активно цікавитись, де перебувають та чим займаються представники українського шоубізу. Дмитро Монатік раніше розповідав, що війну зустрів далеко за межами рідної країни. Ба більше, знаменитість довгий час жив за кордоном.

Так, 24 лютого минулого року знаменитість разом із дітьми та дружиною був у Барселоні, а відліт до Києва у зіркової родини був запланований на декілька днів пізніше. Втім, після початку великої війни кохана відомого українського співака вмовила його на деякий час залишитись поруч із нею та дітьми. Артист зізнається, що з самого початку хотів піти добровольцем у лави армії, втім йому відмовили. Причиною стало абсолютне незнання Монатіком військової справи.

З часом знаменитість повернувся до України та почав активно займатись благодійною та волонтерською діяльністю. Крім того, артист продовжив вести особистий блог в Інстаграмі, де й ділиться останніми новинами зі свого життя.

Дмитро Монатік розповів про свою діяльність і життя під час повномасштабної війни
Дмитро Монатік розповів про свою діяльність і життя під час повномасштабної війни

Де зараз Дмитро Монатік

Нині відомий український музикант Дмитро Монатік живе та працює в Україні. Знаменитість роз’їжджає різними містами рідної держави та виступає з благодійними концертами. Випускає Дмитро Монатік і нові пісні, втім оцінюють їх не всі. Так, наприклад, нещодавно відомий український ведучий Слава Соломка зізнався, що останнім часом Монатік його не вражає.

“Монатік якось не звучить новими хітами, не знаю де Монатік”, – висловив свою думку в інтерв’ю для телеканалу “Дім” В’ячеслав Соломка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини