Мірошниченку не давали дитину, а Салем розлучився: зірки, які зіштовхнулись із труднощами під час усиновлення

Дехто з українських зірок після початку повномасштабної війни в Україні наважився всиновити дитину. З якими труднощами на своєму шляху зустрілись знаменитості?

Хоча початок повномасштабної війни зруйнував мільйони життів і перевернув усе з ніг на голову, для багатьох людей цей момент став переломним. Усі до одного усвідомили ціну життя та зрозуміли, що бути слід тут і зараз, а, якщо щось давно плануєш, потрібно це терміново втілювати у життя. Саме так вчинили відомі українські зірки, які вирішили всиновити дитину.

Даніель Салем

Даніель Салем зізнався, що попри все збирається стати батьком названої доньки
Даніель Салем зізнався, що попри все збирається стати батьком названої доньки

Відомий український ресторатор і телеведучий Даніель Салем раніше розповідав щемливу історію про те, що бажає взяти опіку над дитиною, яка втратила своїх батьків через бойові дії на теренах рідної країни. Тоді шанувальники ще не знали, що знаменитість планує розлучення зі своєю дружиною Марією. Нещодавно ж шоумен розкрив правду та повідомив, що вони з коханою більше не будуть разом.

Втім, відмовлятись від ідеї стати названим батьком Даніель Салем не планує. Знаменитість розповів, що наразі він проходить усі необхідні етапи для того, щоб прийняти у свою родину дитину. Шоумен зазначив, що він вже встиг отримати перший сертифікат, а попереду на нього чекає зустріч і розмова з психологом.

Тімур та Інна Мірошниченко

Зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченко повідомили, що стали названими батьками
Зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченко повідомили, що стали названими батьками

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко давно перебуває у шлюбі з коханою дружиною Інною. Зіркова пара виховує двох спільних дітей, але у певний момент після початку повномасштабної війни знаменитості усвідомили – їхньої любові та натхнення вистачає не лише на рідних дітей. Тоді родина вирішила стати названими батьками.

Спершу на їхньому шляху було багато перешкод. Навіть після завершення бюрократичних справ та отримання всіх необхідних дозволів, зірковій парі не щастило. Так, у дитячих будинках вони ніяк не могли знайти дитину – під їхні критерії, визначені соцслужбами, малюків не було. Врешті, зіркова пара стала батьками маленького сина, в якого, як виявилось, багато проблем зі здоров’ям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини