Мандрівники з народження: Настя Каменських, Камалія й інші українські зірки, які провели дитинство за кордоном

Чимало українських зірок у дорослому віці змінили місце проживання й переїхали за межі країни. Втім, пропонуємо дізнатись, хто зі знаменитостей ріс за кордоном, але повернувся в Україну

Дитинство – найважливіша частина нашого життя, адже саме у цей момент у людини формуються погляди на майбутнє, характер і світогляд. У кожного цей етап проходить у різних умовах і місцях. Чимало відомих українських зірок, попри те, що сьогодні живуть в Україні, провели своє дитинство далеко за кордоном. Розповідаємо їхні історії.

Настя Каменських

Відома українська співачка Настя Каменських провела дитинство за кордоном, в Італії
Відома українська співачка Настя Каменських провела дитинство за кордоном, в Італії

Відома українська співачка Настя Каменських усе життя любила подорожувати та встигла об’їздити чималу кількість країн. Усе своє дитинство знаменитість провела за кордоном. Настя Каменських росла, жила та навчалась в Італії, у Неаполі. Зірка пригадує, що мешканці Італії часто думали, що вона – італійка, тому майбутній артистці доводилось говорити українською або російською, аби довести, що вона насправді українка.

Ектор Хіменес-Браво

Відомий український кулінар і зірка “МастерШефу” народився та виріс далеко за межами країни, яка стала для нього рідною. Знаменитість з’явився на світ у Колумбії, в суворій родині з трьома дітьми. Його дитинство та молодість пройшли у рідній країні, пізніше він працював і у США, і в Канаді, і подорожував багатьма іншими країнами. Втім, доля привела Ектора саме в Україну. Сьогодні знаменитість мешкає у Києві та активно будує свою кар’єру.

Камалія

Відома українська співачка народилась і провела перші роки життя у росії
Відома українська співачка народилась і провела перші роки життя у росії

В Україну відома українська співачка потрапила після свого народження. Знаменитість народилась на теренах росії, але пізніше її батька-військового направили на службу до українського Львова. Там Камалія пішла до школи та жила, поки не виросла та не вирішила переїхати до Києва. Знаменитість із теплом пригадує життя у Львові, втім дитинства у росії не пам’ятає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини