Щастя любить тишу: Комаров і Кучеренко, Дорофєєва й Кацурін та інші зірки, які довго приховували одруження

Поки одні намагаються зробити зі свого весілля якомога веселішу та яскравішу подію, інші дуже довго приховують, що нарешті офіційно підтвердили своє кохання та стали чоловіком і дружиною

Знаменитості завжди стикаються з надмірною увагою шанувальників до свого життя. Можливо, комусь може і не подобатись така цікавість людей, втім із цим нічого не зробиш. Медійні персони, які не полюбляють ділитись особистими подробицями, всіма можливими способами намагаються приховати те, що хочуть залишити лише для себе. Розповідаємо про зірок, які довго мовчали про те, що офіційно стали парою.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Відома українська пара Кучеренко й Комаров приховали власне весілля
Відома українська пара Кучеренко й Комаров приховали власне весілля

Відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Комаров одружився зі своєю колегою Олександрою Кучеренко у таємниці від шанувальників. Зіркова пара не оголошувала про заручини, не розповідала про підготовку до весілля та не ділилась подробицями про найважливіший день у своєму житті. Натомість закохані повідомили всім про одруження набагато пізніше – коли вже навіть “відгуляли” медовий місяць.

Потап і Настя Каменських

Популярний український дует Потап і Настя свого часу були просто колегами. Знаменитості проводили разом багато часу, отже в тому, що вони закохались, нічого дивного немає. З часом зіркова пара почала таємні стосунки, а пізніше – заручилась. Втім, про союз Потапенка та Каменських шанувальники нічого не знали, лише здогадувались. Пізніше артисти відгуляли два весілля – перше було таємним і скромним, друге виявилось пишним і з чималою кількістю гостей.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін таємно одружились
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін таємно одружились

Відома українська співачка Надя Дорофєєва навесні минулого року повідомила шанувальникам, що розлучається зі своїм чоловіком Дантесом. З часом фанати зірки дізнались, що артистка почала стосунки зі своїм другом Михайлом Кацуріним. Останній місяць у мережі гуляло чимало чуток про те, що закохані могли таємно одружитись. Виявляється, так і сталось – Дорофєєва та Кацурін відгуляли скромне весілля, яке понад місяць приховували.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини