48 кг на зріст 170 см: скільки важить Джамала, Альона Альона, Надя Дорофєєва та інші – дійсно дивує

Нещодавно солістка гурту KAZKA, Олександра Заріцька, розповіла про свою вагу та специфіку власного ставлення до неї. Але яку вагу мають інші зірки шоу-бізнесу?

Тема ваги завжди викликає підвищений інтерес, особливо коли йдеться про відомих громадських діячів і знаменитостей. Недавно солістка гурту KAZKA, Олександра Заріцька, розповіла про свою вагу під час гостювання на ефірі “Нашого радіо”.

Ведучі програми вирішили запропонувати артистці нестандартну гру, в якій їй потрібно було вгадати, скільки важать різні українські зірки шоу-бізнесу. Ця ініціатива розкрила вагу кількох відомих виконавців.

До прикладу, вага співачки Джамали становить 59 кілограмів при зрості 173 см. Співачка Наді Дорофєєва має вагу 48 кг і зріст 170 см. Ведучий “Нашого радіо” Андрій Чорновол поділився, що важить 74 кг, тоді як співачка Наталія Могилевська має 72 кг при зрості 162 см. Навіть реп-виконавиця alyona alyona не залишилася осторонь і визналася, що має вагу 127 кг.

Заріцька з KAZKA розповіла про уколи для схуднення
Заріцька з KAZKA розповіла про свою вагу та ставлення до неї

Ця цікава гра підштовхнула Олександру Заріцьку поділитися інформацією про свою вагу. Артистка розповіла, що вона має вагу, яка часто змінюється, а зараз приблизно становить 80 кг, але може варіюватися на п’ять кілограмів вгору чи вниз.

Ця гра в ефірі “Нашого радіо” показала, що вага стає предметом інтересу, особливо коли йдеться про громадських осіб. Знаменитості вирішують відкрито поділитися своєю вагою зі своїми шанувальниками, інколи це викликає обговорення і суперечки в мережі. Незалежно від цього, важливо пам’ятати, що вага – це особиста справа кожної людини, і важливіше всього – це її здоров’я та самопочуття.

Ця відверта та відкрита розповідь свідчить про те, що для багатьох зірок вага – це досить змінливий показник, який не завжди варто заносити в список основних публічних обговорень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини