Найміцніші пари українського шоу-бізнесу, які пройшли разом і Крим, і Рим: Сумська, Зіброви, Кравець

У світі шоу-бізнесу, де врівноважити професійне та особисте життя — завдання непросте, знайдуться пари, які свідчать про те, що любов і взаєморозуміння можуть протримати випробування часом.

Ось рейтинг найдовших та найміцніших пар українського шоу-бізнесу.

Марина та Павло Зіброви: 30 Років єдності

“Марина, Марина, любов моя єдина” — ці слова Павла Зіброва не лише стали хітом, але й символізують їхню безмежну любов. Весілля Марини та Павла відбулося в 1992 році, і з того часу вони проходять через життєві труднощі, будуючи щасливий сімейний світ.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Спільна робота в мюзиклі об’єднала Ольгу Сумську та Віталія Борисюка, викликаючи в них почуття, які не зміг приховати навіть офіційний шлюб Ольги. Вони зіграли весілля в 1996 році, і до сьогодні залишаються щасливими, виховуючи свою доньку Ганну.

Пари українського шоу-бізнесу, які прожили разом більше 20 років
Пари українського шоу-бізнесу, які прожили разом більше 20 років

Олена та Сергій Кравець: щасливі батьки двійнят

Зустріч університетських років поклала початок коханню Олени та Сергія. Вони вирішили не тільки спільно рухатися кар’єрно, але й зіграли весілля в 2002 році. Зараз, після 21 року сімейного життя, вони й досі щасливі батьки трьох чудових дітей.

Оля Полякова та Вадим Буряковський: кохання та кар’єра

Оля Полякова та Вадим Поляков знайшли одне одного в світі музики. Їхнє кохання стало корінням для сімейного щастя. Оля виходила за Вадима в 2005 році, і тепер ця музична пара виховує дві чарівні доньки, Машу та Алісу. Цікавим фактом ж те, що й досі немає фото із весілля молодят. Шанувальники кажуть, що це через те, що Оля вже була вагітна старшою донькою Машею.

Ці пари — свідченням того, що українські зірки вміють не тільки сяяти на сцені, але і зберігати гармонію та тепло в своїх особистих стосунках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини