Шия Олександра Усика: тендітна і неймовірно чуйна дружина Катя – про неї мало що відомо

Відомий український боксер Олександр Усик має улюблену та чудову дружину, яку неймовірно кохає. Проте, у мережі не так часто про неї згадують. Так, хто вона така та що цікавого відбувається у їхньому шлюбі?

Як вони познайомилися?

Український боксер Олександра Усик народився у Сімферополі, де й закінчив школу №34. Саме там майбутнє подружжя познайомилось. Тоді вона ще була норовливою Катериною Хмелевською. Хоч після закінчення навчання пара жила разом, на початку їхньої дружби жінка не бачила в Олександрі свого чоловіка та відверто зізнавалася, що в Усика “було дуже мало шансів”.

“Узагалі не бачила в ньому свого хлопця. Лише друга. А він якось сказав: “Якщо я стану переможцем у бою сьогодні, підеш зі мною на побачення?” На що я йому сказала, щоб спершу виграв, а там побачимо. Він здобув перемогу. І все”, – відверто ділиться Катерина.

Молода та юна пара Усиків
Молода та юна пара Усиків

Весілля Усиків

Це сталось 2009-го року. Тоді Катерина вже була вагітна першою дитиною, їхньою донькою Лізою. Церемонія пройшла в одному з сімферопольських РАГСів.

“Над весілля ми думали й раніше. Проте, коли я повернувся після світового чемпіонату, усе відбулось, ніби миттєво — буквально за один тиждень. Катя уже була вагітна, тому ми мали пришвидшитись. Зробили все швидко та спонтанно, однак результат був неймовірно крутим та атмосферним — з друзями та близькими”, — пригадував згодом Олександр.

Щаслива пара Олександра та Катерини
Щаслива пара Олександра та Катерини

Також боксер відверто ділився тим, що ніяких стосунків могло й не бути через його славу та популярність, що припала юнакові.

“Я, як і більшість звичайних людей, втрапив у “лапи слави”. Думаю, це відбулось аж 2006-го року. У свої 19 років я став призером дорослого чемпіонату Європи. І тоді я на це дивився так, що аж подих перехоплювало: я став майстром спорту міжнародного класу, моя заробітна плата підвищилась, я навіть отримав премію. Звісно, я був переконаний, що я неймовірно крутий! Пригадую, ми якось посварилися з Катериною та розійшлися. Я був типу популярним, ходив, як той Макгрегор”, — пригадує Усик про випробування труднощами успіху та слави.

Про сім’ю

Після 2014-го року подружжя переїхало з Кримського півострова у місто Ворзель Київської області. У цей час у пари вже було троє славних діток. Єлизавета, яка з’явилася на світ 2010-го року, Кирило, що народився через три роки від появи своєї старшої сестри, та Михайло, який народився 2015-го року.

“Перша дитина в нашій сім’ї з’явилась по любові, друга була запланованою, третя — як судилося, ми цього не планували. Коли моя дружина підійшла і сказала, що вагітна, я відповів: “Круто”, — розповідав Олександр Усик.

Родина українського боксера
Родина українського боксера

Боксер також зізнається, що трохи ревнує дружину, хоч та й не дає для цього приводів. Українська зірка так само — навіть не фотографується із шанувальницями у відвертому вбранні, а якщо дівчина з хлопцем, то просить, щоб той вставав між ними. Усе, щоб не дати коханій привід для ревнощів та переживань.

Для Олександра Усика — сім’я є пріоритетом, а спорт — звичайне хобі. Він активно доводить це, постійно розповідаючи про свою родину в соціальних мережах. На відміну від його дружини, яка доволі закрита та не дає інтерв’ю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини