Яскраво та з найріднішими: внучка 75-річної Ротару виставила кадри зі святкування бабусиного дня народження

Відома українська співачка Софія Ротару цього року відсвяткувала свій ювілей. 75-річна співачка й досі у формі та піклується про себе. А ми не могли пройти повз такої важливої дати

Улюблениця мільйонів, яка закохала в себе красивим голосом, цього року відсвяткувала ювілей. Софії Ротару виповнилося 75 років.

Цю чудову дату виконавиця провела в рідному селі Маршинці, що на Чернігівщині. Хоча фанати Ротару припускали, що співачка відправиться на святкування до Америки, де навчається її онучка, чи полетить у Париж, де, за чутками, перебуває її онук Анатолій.

На тлі всіх неспокійних цьогорічних подій Софія Ротару вирішила повернутися на свою малу батьківщину, де вона народилася та виросла — у місце, переповнене дитячими та підлітковими спогадами.

На своїй інстаграм-сторінці на День народження Софія Ротару опублікувала пост, де вона сидить на сходинках біля рідної хати в чудовій довгій жовтій сукні з яскравою синьо-жовтою хусткою, покладено на коліна.

На честь свого свята співачка звернулась до підписників із закликом долучитись до доброчинної ініціативи, яку після 24 лютого артистка активно підтримує і сама. Ідеться про проект, що піклується про дружин і дітей військовослужбовців, що служать в армії, та матерів з дітьми, чиї батько та чоловік увійшли у вічність на цій війні.

Як минуло 73-річчя Ротару?

Нагадаємо, що своє 73-річчя Софія Ротару провела в колі близьких людей. Фотографії з цього святкування виконавиці хіта “Червона рута” опублікувала на своїй інстаграм-сторінці онучка артистки, 21-річна модель і співачка, Соня Євдокименко.

На фото найрідніші для співачки — син Руслан з дружиною Світланою, онучка Соні та старший онук Ротару 28-річний Анатолій.

Ось архівні фото:

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини