Американська акторка та модель: у кого був закоханий принц Філіп до одруження з Єлизаветою ІІ (ФОТО)

Принц Філіп та Єлизавета ІІ, які очолювали Велику Британію, були щиро закохані одне в одного та змогли створити чудову сім'ю. Проте, покійна королева не була першим коханням принца.

Цього року королівське подружжя принца Філіпа і королеви Єлизавети II могли б відсвяткувати 75 річницю у шлюбі. Проте, мало хто знає, що королева Єлизавета ІІ була не першим коханням принца Філіпа.

Доля принца була дуже складною та водночас цікавою. Його королівський рід доволі значний: він був єдиним сином сина короля Греції принца Андрія, його іншими близькими родичами були данський король Крістіан IX та королева Англії Вікторія. А в його родовому дереві є навіть місце для російського імператора Миколи І.

Після убивства дідуся, що був королем Греції Георгом І, депресії та розгульного способу життя батька й втрати розуму матір’ю юнака відправили до родичів у столицю Великої Британії. Це колосально вплинуло на долю Філіпа.

Перше кохання Філіпа

Ще замолоду він славився любов’ю до жінок, яку перейняв від свого батька, адже сам був доволі привабливим юнаком. Однак, про романи хлопця мало хто здогадувався.

Літом 1938-го року Філіп у свої 17 відвідував тітку у Венеції. Батько попросив її слідкувати за його нащадком, аби той готувався до іспитів в Королівський військово-морський коледж Дартмута, а не витрачав час на жінок. Однак, ніхто й подумати не міг, що тоді він зустріне своє перше справжнє кохання.

Нею стала молода та приваблива американська акторка Кобіна Райт. Вони познайомилися на одному з вечорів, які відвідували лише члени вищого суспільства. Дівчині Філіп дуже сподобався, як і вона йому. Втім, молода акторка намагалася стримати свої почуття, тому що попереду в неї була голлівудська кар’єра, від якої вона не хотіла відмовлятися. Адже на той час вона вже підписала контракт з однією кіностудією та кількома модельними агентствами.

Кобіна Райт
Кобіна Райт

Також Кобіну в обійми до принца Філіпа підштовхнула її матір, а молода дівчина хотіла цілковито самостійно обирати свого обранця.

Проте, Філіп не здавався, особливо, коли остаточно переконався у своїх почуттям після декількох романтичних вечорів з дівчиною. Тому, коли Кобіна Райт їхала до Америки, він слізно її проводжав, цілував руки та довго писав їй листи, де казав, що хоче одружитися з нею.

Кобіна Райт у молодості
Кобіна Райт у молодості

Незадовго після переїзду Кобіна Райт усе ж таки вийшла заміж. Але не за принца Філіпа, а за капрала Палмера Бодета, що походив з багатої сім’ї у Детройті.

Фото з весілля Кобіни Райт і Палмера Бодета
Фото з весілля Кобіни Райт і Палмера Бодета

Кобіна Райт, яка мріяла про акторську кар’єру, заради сім’ї покинула роботу. Але після 30 років шлюбу її чоловік помер, заповівши весь спадок своїм батькам. Кобіна не витримала такого удару, почала багато вживати алкоголю та втратила контроль над своїм життя.

Однак, згодом вона змогла взяти себе в руки та отямитися. Райт присвятила своє життя доброчинності та допомозі людям, які проходять такий складний шлях, що й вона.

Кобіна померла у 2011 році, коли їй було 90, зізнавшись в одному зі своїх інтерв’ю незадовго до цього, що мала лише 3 головних чоловіків у житті. Одним з них став саме принц Філіп, фотографію якого вона зберегла до кінця життя.

Принц Філіп та Кобіна Райт в молодості
Принц Філіп та Кобіна Райт в молодості

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини