Цікавий збіг обставин: зірки, які вийшли заміж за багатіїв і стали популярними – Камалія, Бужинська, Марченко

Українські зірки часто не можуть довго отримати свій промінь слави, попри всі вкладені гроші та зусилля. Проте, якщо помітити, популярність часто стукає і у їхні двері після заміжжя з багатіями.

Часом зірки не можуть здобути популярності тривалий час. Вони вкладають багато грошей, часу та зусиль, а ніякого зиску та тим паче впізнаваності натомість не отримують. Однак є українські знаменитості, які досягли свого піка та почали отримувати любов шанувальників після того, як вийшли заміж за багатіїв.

Цікавий збіг обставин чи дійсно їхній талант нарешті зміг пробитися на свою стежку слави?

Камалія

Камалія з чоловіком
Камалія з чоловіком

Відома українська співачка познайомилась зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром після того, як розійшлася з іншим та переживала з цього приводу. Тоді друг запросив її до ресторану, аби відпочити та відволіктись. Там погляду від неї не міг відвести один багатий чоловік — пакистанський бізнесмен та майбутній чоловік співачки Мохаммад Захур. А почувши спів білявки, почав діяти.

Однак, виконавиця й досі протягом багатьох років нагадує своїм шанувальникам, що мала певні статки й до зустрічі з підприємцем. А правда полягає у тому, що кар’єра співачки дійсно була доволі успішною й до такої важливої зустрічі.

Катерина Бужинська

Катерина Бужинська з чоловіком
Катерина Бужинська з чоловіком

При знайомстві з болгарським бізнесменом Димитаром Стойчевим Катерина вже мала 25 років кар’єри співачки з доволі поважним статусом. За цей час вона звикла до впізнаваності та залицянь, тому знала собі ціну.

При першій зустрічі з майбутнім чоловіком Бужинська не була вражена, але Димитар був налаштований рішуче. Через пів року вони одружилися.

Оксана Марченко

Оксана Марченко з чоловіком
Оксана Марченко з чоловіком

Телеведуча теж може похизуватися немалими статками, які заробила сама, ще до зустрічі зі своїм багатим чоловіком Віктором Медведчуком.

Оля Полякова

Артистка не приховує, що гроші її чоловіка Вадима Буряковського допомогли їй набути популярності та стали значним вкладом у розвиток кар’єри співачки. Однак коли її коханий втратив усі статки, родину забезпечувала саме виконавиця.

Оля Полякова з чоловіком
Оля Полякова з чоловіком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини