Наслідує Примадонну в коханні: актор Остап Ступка розповів про свої стосунки з дружиною, молодшою на 20 років

Відомий український актор Остап Ступка розповів про те, як будує сім'ю з коханою, попри значну різницю у їхньому віці. Дружина молодша за зірку на 20 років.

Якщо ми звикли до значної кількості обговорень вікової різниці у таких подружжів, як співачка Алла Пугачова та комік Максим Галкін чи співак Віктор Павлік та концертна менеджера й блогерка Катерини Репяхова, то є пари з такою ж різницею у віці, про які чомусь заведено забувати, коли згадується це питання.

Актор Остап Ступка та його дружина Дар’я Ступка одружилися 2015-го року, при тому, що вона молодша за свого обранця на 20 років.

Остап Ступка зі своєю дружиною
Остап Ступка зі своєю дружиною

Що відомо про стосунки подружжя Ступки?

Актор нещодавно розповів в одному з інтерв’ю про те, як змінилося його подружнє життя після початку повномасштабного вторгнення. Остап Ступка зізнався, що вони зблизилися з коханою та почали більше підтримувати одне одного. Нині вони значно більше часу стали приділяти партнерові.

“Ми намагаємось допомагати одне одному, підтримати та оберігати ментальний стан одне одного. Тому що ти емоційністю та криком… Ти ж нічого не покращиш так у жодному разі. Тому це варто гасити насправді всередині себе”, – відверто розповідає актор.

Подружжя Остапа та Дар'ї Ступки
Подружжя Остапа та Дар’ї Ступки

Про спілкування з онукою та сином Ступки

Онучка відомого актора Богдана нині проживає в Америці. Остап Ступка зізнається, що він часто зідзвонюється з нею по відео. А син зірки Дмитро часто навідує доньку та любить порадувати дідуся світлинами та розповідями з їхнього життя.

Актор також розповів, що онучка називає його так, як ще ніхто цього не робив. Дідом Остапом.

“Вона все пам’ятає: “Дідусю” або “дід Остап”. Ось так називати мене ще нікому не доводилось”, – поділився Остап Ступка.

Також митець розповів, що підтримував свого сина в складний час, коли той вирішив розійтися зі своєю дружиною ведучою Поліною Логуновою.

Дмитро Ступка з колишньою дружиною та донькою
Дмитро Ступка з колишньою дружиною та донькою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини