Як виглядає колишня дружина Дзідзьо: Михайло Хома повів під вінець найкрасивішу жінку України

Українська співачка Славія активно продовжує свою сольну кар'єру, проти якої був її колишній чоловік Дзідзьо. Дівчині вдалося вийти з тіні свого зіркового колишнього.

Навесні 2021 року Дзідзьо та співачка Славія оголосили про розлучення. Пара була у шлюбі цілих 20 років. На питання, чому ж вони розлучились, Михайло Хома відповів, що вони стали різними людьми з різними інтересами, тому краще розлучитись і не мучати одне одного.

Весілля зіркової пари
Весілля зіркової пари

Пізніше, Славія давала різноманітні інтерв’ю, де розповіла, що чоловік був проти її сольної кар’єри та не дозволяв їй їздити з ним на гастролі, хоча вона цього дуже хотіла. Дівчина підозрювала, що у нього може бути роман на стороні. Неодноразово чоловіку приписували роман з Олею Цибульською, але підтвердження цьому ніякого не було та й сама Славія не дуже вірила цим чуткам, хоча переймалася не на жарт.

“До нього телефонували серед ночі, я запитувала хто це дзвонить і чому, а він відповідав, що це справи по роботі, щось там організовують. Я думаю, якби у нього була жінка, він би сам у цьому не зізнався ніколи”, – поділилась своїми думками Славія.

Дівчина розповідала про те, як вона переживала розлучення з відомим співаком. За її словами, так мусило трапитися і вона про це не шкодує. Зараз вона відкриває себе для публіки з різних сторін, що їй подобається і вона вже має власну армію прихильників, які оцінюють її творчіть.

Зараз дівчина займається сольною кар’єрою та вийшла з тіні свого зіркового колишнього чоловіка. Вона публікує фотографії на своїх сторінках у соціальній мережі і насолоджується життям. Нещодавно вона випустила пісню “Стоп війна”, яка знайшла відгук у багатьох українців та підняла Славію на новий рівень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини