Справжній бебі-бум 2022 серед зірок: друга дитина Вакарчука, первісток Ріанни, восьма дитина Болдвіна та інші

За цей рік трапилося безліч усього. Однак, світлою сторінкою у 2022 році стало народження багатьох довгоочікуваних дітей. Хто з зірок стали батьками у цьому році?

Цього року безліч зірок як і закордонного, так й українського шоубізнесу стали батьками. У когось з’явилася довгоочікувана перша дитина, а хтось уже давно пишається званням багатодітних батьків.

Святослав Вакарчук

Відомий український співак та соліст гурту “Океан Ельзи” вдруге став батьком. Хоч виконавець намагається не розголошувати деталей про своє особисте життя, фанатам добре відомо, що минулого року в подружжя Вакарчука та Євгенії Яцути народився син Іван, а вже цього року в них з’явилася на світ донька Соломія.

Святослав Вакарчук з Євгенією Яцутою
Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута

Ріанна

Відома співачка, виходу нових пісень якої чекають з нетерпінням усі, 13 травня народила від свого чоловіка репера A$AP Rocky сина. Це первісток пари. Хоч зірка любила похизуватися своїм округлим животиком, але нині ні імені, ні обличчя малюка фанати не знають.

Вагітна Ріанна зі своїм чоловіком
Вагітна Ріанна зі своїм чоловіком

Алек Болдвін

Актор став батьком увосьме. У подружжі голлівудської зірки та його дружини Гіларії народилася донька, яку вони назвали Іларією. Усіх п’ятьох інших дітей Гіларія народила сама, лише доньку Люсію для подружжя виносила сурогатна матір. А найстаршим нащадком Болдвіна є донька Айрленд від попереднього шлюбу.

Алек Болдвін з дружиною та дітьми
Алек Болдвін з дружиною та дітьми

Олександр Скічко та Єлизавета Юрушева

У подружжі пародиста та попереднього очільника Черкаської ОДА Олександра Скічка та підприємиці Єлизавети Юрушевої цього року з’явилася донька Анна. Дівчинка народилася за кордоном, адже дружина зірки виїхала з дітьми на початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Це третя дитина пари. Попередніми їхніми нащадками є донька Наталія та син Даніель.

Родина Олександра Скічка
Родина Олександра Скічка

Ніколас Кейдж

Знаменитий американський актор утретє став батьком. Його кохана Ріко Шибату, що молодша за чоловіка на 30 років, 7-го вересня народила доньку, яку пара назвала Августою Франческою Копполою. Для Шибату це перша дитина, а от Ніколас має вже дорослих синів від попередніх шлюбів Кал-Ела й Вестона.

Ніколас Кейдж з дружиноою та один із його синів
Ніколас Кейдж з дружиною та один із його синів

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини