Зірки, що розірвали шлюб у 2022: Дмитро Ступка, Катерина Войтенко, Віталій Кличко, Володимир Остапчук та інші

Багато союзів утворилося за цей рік, але не менше - розпалися. Зіркові подружжя, що жили душа в душу, раптово подали на розлучення. Які пари розлучилися - дивіться далі.

Дмитро Ступка та Поліна Логунова

У колишніх різні версії розлучення
У колишніх різні версії розлучення

Пара розлучилася у квітні 2022 року. Дівчина повідомила про те, що вони з Дмитром вже не разом, але залишилися у хороших стосунках. Крім цього Поліна повідомила, що зустріла нове кохання. Дмитро, тим часом, розповів іншу версію. За його словами, пара розлучилася ще у 2021 році, а Поліна вже вийшла заміж за якогось американця, що зробив їй пропозицію. Дмитро не гнівається на дівчину.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Пара повідомила про своє розлучення навесні. Причиною стало те, що за 10 років спільного життя вони помітили, що стали дуже різними людьми. Спочатку подружжя намагалося врятувати стонки, але старання виявилися марними.

Наталія Валевська та Володимир Пригладь

18 років шлюбу коту під хвіст
18 років шлюбу коту під хвіст

У липні стало відомо, що шлюб, довжиною 18 років розпався. Причину ніхто з подружжя не називав. Як пізніше розповіла дівчина, у стосунках трапилося щось таке, що поставило крапку, але вони також хотіли врятувати шлюб.

Володмир та Наталія Кличко

Пара нещодавно оголосила про свій розрив. Як сказала колишня жінка Віталія, у них зовсім різні інтереси. Вона проживає з дітьми у Німеччині та будує там кар’єру співачки, а Віталій займається політикою. Наразі, вони у добрих стосунках.

Костянтин та Валентина Войтенки

Причину розлучення не називають
Причину розлучення не називають

У 2021 році поширилася інформація, що у стосунках все складно. У шоу “Танці з зірками” чоловік розповів, що пара на межі того, щоб розійтись, але потім подружжя помирилося і знову почало жити разом. У жовтні 2022 року Валентина повідомила, що вони все таки розлучилися.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Це розлучення сталоне сподіванкою. Пара розлучилася ще пів року тому, але повідомила про це зовнім нещодавно. Зараз Христина проживає уВідні, а чоловік залишився в Києві. Пара не спілкується.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини