Чому зірки не показують їх: Хіменес-Браво – дівчину, Винник – дружину, Петрожицька – хлопця, Кошмал – чоловіка

Багато зірок українського шоубізнесу та не тільки, попри свою публічність та велику кількість шанувальників, приховують своїх близьких та друзів. Про кого з них ми не знаємо, а можемо лише здогадуватись?

Зірки шоубізнесу люблять увагу та популярність. Проте це не заважає їм тримати особисте життя приватним. Часто зірки приховують імена, зовнішність та будь-які деталі про своїх близьких людей, зазнаючи, що вибір ведення публічного життя був саме їхнім. Але чиє розкриття таємничих коханих чекають фанати найбільше?

Дар’я Петрожицька та її хлопець

Акторка уже більше року зустрічається з хлопцем, якого звати Олексій. І це ледве не єдине, що знають фанати про другу половинку свого кумира. Хоч Петрожицька часто публікує фотографії з ним, але на світлинах роздивитися обличчя молодика майже неможливо. Дівчина зазначає, що не хоче показувати його, аби преса потім не переслідувала коханого. Також вона прагне бодай одну таємницю зберегти в секреті.

Однак, цього року вони разом з’явилися на публіці — на врученні премії “Людина року”.

Дар'я Петрожицька з її хлопцем
Дар’я Петрожицька з її хлопцем

Ектор Хіменес-Браво та його дівчина

Відомий кухар Ектор Хіменес-Браво один із тих зірок, що публікують свою другу половинку так, аби фанати потім збирали її зовнішній вигляд по частинках.

Зірка зазначає, що він вже якось обпікся, коли його особисте життя стало публічним ,тому не хоче повторити такої участі знову, адже минулого разу саме публічність стала причиною того, що вони з обраницею розірвали стосунки.

Ектор Хіменес-Браво зі своєю обраницею
Ектор Хіменес-Браво зі своєю обраницею

Олег Винник та його дружина

Здається, ніби всі знають, що Олег Винник та його бек-вокалістка Таюне чоловік та дружина, проте пара цього не підтверджує. Однак, і не спростовує. Співак зізнається, що особисте життя — це найсвятіше, що він має у цьому житті, а його життя з коханою — цілковите щастя.

Олег Винник та Таюне - (не)таємне подружжя
Олег Винник та Таюне – (не)таємне подружжя

Анна Кошмал та її чоловік

Зірка серіалу “Свати” не показує свого чоловіка. Її принципом стала фраза “щастя любить тишу”. Вона не говорить про своє особисте життя, лише одного разу зізналася, що її коханий зі Львова.

Відомо, що вони стали подружжям у 2017 році, а через рік у пари з’явився син Михайло.

Анна Кошмал та її чоловік
Анна Кошмал та її чоловік

Вікторія Сміюха та її хлопець

Колишня солістка гурту “НеАнгели” пообіцяла собі не ділитися особистим життям після розставання з актором Іваном Стрижаковим. Тоді її наречений зрадив з її ж фанаткою, чого співачка пробачити не змогла. Після іншого невдалого роману виконавиця розповіла, що відпочивала з новим коханим. Їхні обличчя вона не показує.

Вікторія Сміюха не показує своїх обранців після невдалого роману
Вікторія Сміюха не показує своїх обранців після невдалого роману

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини