Романи на кухні “МастерШеф”: Мартиновська і Ярославський, Міцкевич і Павленко, Клопотенко і Велика

Кулінарний проєкт "МастерШеф" відомий не лише своїми незвичайними битвами за першість, але й чутками про романи між учасниками та, навіть, суддями.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

Ольга та Володимир просто хороші друзі, чи щось приховують?
Ольга та Володимир просто хороші друзі, чи щось приховують?

Чутки про стосунки Ольги та Володимира почали розповсюджуватися після того, як жінка приєдналася до суддівського складу проєкту “МастерШеф”. Їх неоднозарово бачили разом, на фото вони щасливо відпочивали з донькою Ольги та літали разом на відпочинок в Єгипет. Не раз Ольга кидала інтригу підписникам: фото в обіймах Володимира, округлий животик та багато іншого. Насправді, як зізналась Ольга, вони лише друзі.

“Ми з Вовою друзі, між нами немає почуттів любовних. Любов між нами є платонічна, він добре ладить з донькою, вона його просто обожнює, але ми тільки дружимо”, – розповіла Ольга.

Також, зірка кулінарії жартома зізналась, що Вові не вистачає 10 сантиметрів росту для того, аби стати її обранцем.

Владислав Міцкевич та Еліна Павленко

У пари було справжнє кохання

Пара почала зустрічатися ще під час зйомок проєкту “МастерШеф-8”. Спочатку у них були дружні стосунки, але потім це переросло у кохання. Чоловік зробив дівчині пропозицію в день її народження, коли їй виповнилося 20 років, а вона сказала завітне “так”. Нажаль, щастя тривало недовго. Через 2 місяці пара розлучилася, прокоментували вони це по-різному. Дівчина написала, що вони вже не разом і залишила лише позитивні коментарі про Міцкевича, а він, в свою чергу, не дуже добре про неї відгукувався.

“Ви хотіли знати, чи ми з Еліною разом – ні, не разом, я помилився. Ми розійшлись і біля себе я більше цю людину не бачу і говорити про неї не хочу!”. – написав Владислав.

Євген Клопотенко і Катерина Велика

Ненависть чи сильне кохання?
Ненависть чи сильне кохання?

Вся Україна спостерігала за боротьбою Катерини Великої та Євгена Клопотенка, їм приписували роман навіть попри те, що вони знатно ворогували на проєкті. Хтось припускав, що така ненависть для того, аби не дати іншим здогадатися про симпатію, але це було просто припущення. У Катерини Великої є чоловік та щасливе життя, вона вже не раз коментувала цю ситуацію:

“Ми два лідери, тому й конфліктували. Більше він боявся, що я зможу виграти, бо я багато в чому краща за нього. Коли він мене бачив, то у нього відразу ставався припадок”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини