Зовсім не Віталька: 48-річний холостяк Гарік Бірча розповів про проблеми в особистому житті

Відомий український актор Гарік Бірча зізнається, що у свої 48 років досі є одинаком. Також він розповів, що стало причиною цього та чи збирається він щось змінювати.

Українська знаменитість Гарік Бірча відомий авдиторії завдяки своїй головній ролі в серіалі “Віталька”, де він зіграв доволі цікавого та неординарного чоловіка, який попри все зумів побудувати стосунки з омріяною дівчиною. Однак, реальне життя актора трохи відрізняється від картинки.

У реальному житті 48-річний одинак Гарік Бірча живе один.

Популярний образ Гаріка Бірчі - Віталька
Популярний образ Гаріка Бірчі – Віталька

Чому Гарік Бірча досі холостяк?

Актор зізнався, що для нього дуже важливим питанням були і є саме гроші. Він завжди відмовляв жінкам, яких у стосунках з ним цікавило лише фінансове питання.

При цьому для Гаріка Бірчі дуже важливо, аби його обраниця нічого не потребувала та не переживала про фінансове питання.

“Я хочу, аби моя кохана не турбувалася, чи має вона місце для життя, транспорт, за які кошти їй завтра прогодувати родину”, – пояснив свою позицію Гарік Бірча.

Докладаючи зусиль, аби мати гарний достаток, щоб забезпечити свою кохану та майбутню родину, актор не помітив, як поринув у роботу та повністю присвятив себе їй, аж допоки йому не виповнилося 35 років.

Гарік Бірча зізнався, чому досі сам
Гарік Бірча зізнався, чому досі сам

“Відколи я перебрався до Києва, то мені доводилося працювати в 2-3 місцях одночасно. Звісно, тоді про ніякі стосунки навіть не могло йтися. Я бачив лише роботу і ліжко”, – так Бірча коментує своє життя раніше.

Проте, в актора могли виникнути стосунки та з’являлася можливість створити сім’ю уже не один раз. Однак, щоразу, коли Гарік Бірча помічав, що його взаємини з жінками могли перерости в щось більше, він не давав їм такої можливості. Утім, водночас від готовий був кричати, шукаючи ту єдину, з якою міг би створити родину.

Також актор розповів, що шукає ту єдину, яка стане йому другом, коханою, матір’ю їхніх дітей і вже потім господинею. І саме в такій послідовності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини