Більше може не приховувати округлий живіт як і Осадча: в Мережі з’явилися фото вагітної Тіни Кароль

Тіна Кароль - одна з найкрасивіших жінок України, серце якої хотів би підкорити не один чоловік. У Мережі ширилися фото округлого животика зірки - невже, вагітна?

Тіну Кароль підозрювали у численних стосунках з різними чоловіками, а тепер не вперше її підозрюють в тому, що вона вагітна. У мережі прихильники дедалі більше акцентують увагу на її округлому животику, який не дає їм спокою. Під час одного з виступів, у Тіни було дуже помітно, що животик й справжі став кругленьким, попри те, що дівчина дуже струнка та слідкує за своєю фігурою.

Співачка виступала у блискучому платті на тонких бретельках в підлогу з синіми та жовтими елементами, яке неймовірно пасувало Тіні, але питання про животик залишалися актуальними.

Округлий животик Тіни Кароль
Округлий животик Тіни Кароль

Нещодавно, на одному з фан-акаунтів Тіни Кароль з’явилося архівне фото, коли співачка була вагітна своїм первістком. На тому фото артистка дуже пухленька, але це не заважає їй виглядати бездоганно навіть в присутності стрункої Катерини Осадчої. Прихильники у коментарях з радістю згадали минуле та додали декільки компліментів зовнішньому вигляду співачки. Деякі з фанів зауважили, що навіть по фото можна побачити, що Тіна дуже сильно змінилася, порівнюючи з минулим.

Як відомо, Тіна виховує свого єдиного сина Веніаміна, якого народила від Євгена Огіра. Вони одружилися у 2008 році, але чоловік помер в 2013 році від раку шлунка. Співачка дізналась про це напередодні свого концерту, але знайшла в собі сили вийти на сцену та заспівати перед своїи прихильниками. Зараз хлопець навчається за кордоном, тому співачка займається своєю звичною діяльністю і не переймається за безпеку сина. З ним все добре.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини