Незаміжня у 35: скільки чоловіків було у Лесі Нікітюк та хто з них кликав телеведучу заміж

Леся Нікітюк любить пускати чутки про своє особисте життя, але скільки направді було в Лесі чоловіків та хто кликав її заміж - читайте далі.

Лесю Нікітюк знає і любить вся Україна через її харизму та відмінне почуття гумору. Дівчина дуже добре вміє влучити жартом у саме серце і за це вона подобається глядачам, що залюбки переглядають шоу за її участі. Зараз Леся не знімається в проєктах, вона почала волонтерити та займається власним проєктом “ЛеМарштурка”.

Білявку дуже цінують за її роботу, але не залишається без уваги те, що Леся Нікітюк досі не знайшла собі чоловіка та про її стосунки мало що відомо. Мережею ширилися чутки про те, що вона закрутила роман з Олександром Поворознюком, автором вже вічної фрази “Вова, їб**ш їх бл**ть”. Дівчина опубілкувала фотографію з чоловіком, а прихильники почали крутити байки, що вони добре дивляться разом і в них точно роман. Леся це ніяк не коментувала.

Також, неодноразово Лесю підозрювали в романі з Сергієм Притулою, під час спільних зйомок шоу “Хто зверху” на Новому каналі. Під час одного з випусків, Леся з’явилася у весільній сукні, а прихильники зраділи, що чутки про її роман з Притулою можуть виявитися правдою.

Чутки про роман з Притулою виявилися неправдою
Чутки про роман з Притулою виявилися неправдою

Однак, ніякого роману у неї з Сергієм не було, а сама ж Леся розповідає, що її ніхто не кличе заміж. Одного разу, за її словами, вона збиралась заміж за свого сусіда, але щось пішло не так і весілля не відбулося. Зараз Леся досі холостячка, але вона через це не дуже й сумує.

Прихильники запропонували зірці піти на проєкт “Холостячка”, але Леся Іванівна категорично відмовилась від цієї ідеї, бо не хоче шукати своє кохання публічно на всю Україну, вона хоче зробити це самостійно і лише тоді, коли прийде час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини