Два весілля Тіни Кароль, і жодне не з Даном Баланом: в якій сукні нареченої співачка виходила заміж

Тіна Кароль, як виявилося, аж два рази святкувала весілля з своїм чоловіком Євгеном і дві її сукні кардинально відрізняються одна від одної.

Тіна Кароль та Євген Огір познайомилися в 2007 році на каналі М1. Спочатку Кароль кожного разу ніяковіла при розмові з продюсером, а він не приділяв їй багато уваги. Робочі стосунки з часом переросли у дещо більше, ніж просто робота. Спочатку Євген став її продюсером, завдяки якому про неї дізналася вся Україна, а потім покликав дівчину заміж.

Тіна розповіла, як відбувалась пропозиція. Чоловік приїхав до Тіни з розкішним букетом квітів та цукерками, вона ж розгубилася та запросила його на час. Після цього чоловік сказав, що йому довелось прийняти дуже важливе рішення, став на одне коліно та попросив у своєї коханої руку та серце.

Церемонія проходила у колі близьких друзів, але це відбувалося дуже швидко, бо закохані вирушили на Мальдіви в медовий місяць, де влаштували собі весілля для двох, про яке ніхто не знав. Співачка зізнається, що вона мріяла саме про таке весілля.

Таємне весілля Тіни Кароль
Таємне весілля Тіни Кароль

Тіна була одягнена у простенький сарафан пудрового кольору. Вона не робила макіяж, стильну зачіску, в цьому не було ніякої необхідності, та й сам чоловік одягнувся у простенький білий костюм та шльопанці. Замість букету парі вручили пальмове листя, також вони розмістили на острові табличку з датою весілля та своїми іменами.

Після таємного весілля на Мальдівах, пара в червні зробила вінчання у Свято-Успеньскому соборі Києво-Печерської лаври. Тіна під час вінчання випадково підпалила собі фату свічкою і почала сміятися, через що перервала цю церемонію. Вже потім відбувалося основне святкування, але воно також було не гучним, у колі близьких друзів та рідних.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини