Стали холостяками в 2022 році: Володимир Дантес, Віталій Кличко, Тарас Цимбалюк, Володимир Остапчук та інші

Цього року відбулось безліч речей. Поки хтось із зірок має поповнення чи навіть одружився, деякі стали холостяками. А чиє серце в українському шоубізесі тепер вільне?

Не всі українські зірки можуть похвалитися гарними новинами на любовному фронті, адже деякі з наших кумирів стали холостяками в цьому році та звільнили своє серце для іншої. Хто входить до цього переліку?

Володимир Дантес

Розлучення коміка та співака з Надією Дорофєєвою було одним з найбільш обговорюваних у цьому році. Ще від березня, коли колишнє подружжя повідомило шанувальникам таку сумну новину, бажання дізнатися більше про їхнє особисте життя не стихає. Тим паче після того, як стало відомо, що вони обмінялися партнерами зі своїми близькими друзями.

Ось так після 11 років стосунків з Дорофєєвою Володимир Дантес почав будувати життя з рестораторкою та дизайнеркою Дашею Кацуріною.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва

Віталій Кличко

Мер Києва у серпні цього року повідомив, що його 25-річний шлюб з Наталією Єгоровою розпався. Для багатьох це не стало дивиною, адже пара до цього тривалий час проживала в різних країнах: він в Україні, а вона будувала музичну кар’єру в Німеччині.

Віталій Кличко та Наталія Єгорова
Віталій Кличко та Наталія Єгорова

Тарас Цимбалюк

Актор не зміг довго пробути в шлюбі з візажисткою Тіною Антоненко. Пара пробула в статусі подружжя лише рік, а до цього зустрічалася протягом трьох років.

Тіна зізналася, що будувати стосунки в період повномасштабного вторгнення стало справжнім випробуванням, яке пара не пройшла. Нині Тарас Цимбалюк зустрічається зі Світланою Готочкіною.

Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко
Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко

Володимир Остапчук

Офіційно подружжя Остапчуків ще не оголошувало про своє розлучення, однак, шанувальники прийшли до цього висновку ще раніше, коли пара не привітала одне одного з річницею у соціальних мережах. Нині Христина Горняк проживає за кордоном, а Володимир Остапчук зустрічається з Катериною Полтавською, яка молодша за ведучого на 16 років.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Михайло Заливако

Учасник “Холостяка-11” після року стосунків з переможницею шоу турагенткою Ганною Богдан вирішив розлучитися. Шанувальники запідозрили, що пара підписала контракт та весь цей час лише зображала гарні стосунки.

Михайло Заливако та Ганна Богдан
Михайло Заливако та Ганна Богдан

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини