Чи знайшли нове кохання переможці “Холостячки” Андрій Задворний і Саша Еллерт: Мішина і Огнєвіч не догодили

Розставання після закінчення сезону "Холостяка" чи "Холостяки" стало певною традицією. Однак, чи зуміли учасники "Холостячки" рухатися далі та знайти нове кохання?

Багатьох шанувальників романтичного проєкту про пошуки кохання “Холостяк” уже не дивує, якщо пара колишнього одинака та переможниці сезону розходиться. Однак, якщо вони змогли побудувати стосунки, що тривають і досі, то це вже стає справжньою дивиною.

Таке ж можна сказати про схоже романтичне шоу “Холостячка”, де вже чоловіки борються за серце успішної і красивої жінки. Проте, навіть зміна стилю проєкту не змогла гарантувати щасливих та довготривалих стосунків парам.

Однак, чи змогли вони рухатись далі та знайти нове кохання?

Що відбувається в особистому житті Олександра Еллерта?

Першою учасницею романтичного проєкту “Холостячка” стала українська акторка Ксенія Мішина, яка надала перевагу коміку Олександру Еллерту. Однак, ні почуття гумору, ні кохання не змогло втримати пару разом, хоча шанувальники покладали на них значні надії.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Однак, з ініціативи акторки пара розійшлася та нині є гарними друзями. Як відомо шанувальникам, поки серце Олександра Еллерта вільне, на відміну від Ксенії Мішиної. Вона неодноразово натякала, що має нового обранця, проте деталей поки не розкриває.

Що відбувається в особистому житті Андрія Задворного?

Головною холостячкою країни в другому сезоні шоу стала відома українська співачка Злата Огнєвіч. Вона зізнається, що дійсно закохалася та мала почуття до Андрія Задворного, якому надала перевагу на проєкті.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний
Злата Огнєвіч та Андрій Задворний

Однак, їхні стосунки тривали лише півтора місяця, після чого з ініціативи чоловіка пара розійшлася. Для Злати це стало певним ударом, тому нині вона більшість часу приділяє роботі, хоча відкрита до нових стосунків.

А от особисте життя Андрія Задворного склалося цікавіше. Підприємець зазначав, що цей розрив не був для нього травматичним, на відміну від попереднього. А нещодавно він похизувався світлиною з новою дівчиною. На фото її обличчя не видно, однак від цього знімку так і віє романтикою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини