День янгола Юлії: найвідоміші зірки українського шоу-бізнесу, які носять це ім’я – Саніна, Дурманська та інші

В українському шоу-бізнесі чимало зірок з однаковими іменами, але сьогодні ви дізнаєтесь Юлію. Значення імені, походження та які зірки носять це сильне ім'я.

Походження імені

В давні часи ім’я Юлія писалося та звучало як Іулія, воно має лише дві версії свого істинного походження:

  1. Це ім’я з’явилося ще в Давній Греції, в перекладі з грецької воно означає, що дівчина “кучерява, пухнаста”.
  2. З Римської імперії. Не дивно, що кажуть, про римське походження імені. Це ім’я перекладається як “липнева” або “з роду Юлія”.

Пісні, присвячені імені Юлія

Одну зі своїх пісень Зібров присвятив саме Юлії

  • Павло Зібров – “Юля, Юлечка”;
  • Олейник та СТОБОЙ – “Юля”.

Характеристика

Як правило, дівчата з такими іменами завжди виділяються черед оточуючих. Вони артистичні, талановиті, люблять грати в театрі, співати, танцювати, займатися рукоділлям і ще цілою купою всього. В неї дуже велика фантазія, але вона не завжди знайде її рамки. Вона може придумати яскравий образ, але додасть туди забагато різних елементів, котрі будуть переванатажувати загальну картинку. В неї чудове почуття гумору, але жарти у свій бік вона не дуже сприймає.

Вона здатна подружитися зі всіма на світі. Чоловіки можуть побачити в ній друга, а жінки не бачать конкурентки, бо Юлія вміє гідно представити себе в компанії і дати зрозуміти, хто її цікавить, а хто ні. Вона завжди ідеалізує людей, що кращі за неї і хоче бути кращими, ніж вона. Саме такі люди постійно оточують її, бо вона надихається від них на нові звершення.

Відомі жінки з ім’ям Юлія

Юлія Саніна – фронвумен гурту The Hardkiss. Вона яскрава, талановита та дуже творча особистість. Крім співочої кар’єри, вона бере участь в різних проєктах на телеканалах і в неї все дуже добре вдається.

Юлія Саніна - обличчя відомого гурту
Юлія Саніна – обличчя відомого гурту

Юлія Сахневич – українська акторка та хореограф. Починаючи з 2013 року вона активно бере участь в проєкті “Танці з зірками”. Юлія дуже старається зробити так, щоб кожен виступ глядач запам’ятав надовго і насолоджувався приємними враженнями після.

Юлія Сахневич виступала з Позитивом
Юлія Сахневич виступала з Позитивом

Юлія Думанська – українська співачка, про яку дізналась вся Україна в 2008 році.

Відома співачка Юлія Думанська
Відома співачка Юлія Думанська

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини