Зіркові чоловіки, які не поспішають одружуватися: Макс Барських, Олексій Дурнєв, Артем Пивоваров

Українські зіркові чоловіки не всі поспішають знайти собі красуню-дружину та будувати сім'ю. Деякі з них ще жодного разу не були зі штампом в паспорті.

Олексій Дурнєв

Чоловік відомий в інтернет-просторі своїми проєктами, одним з яких є “Дурнєв дивиться сторіз”. У програмі йому надсилають пости різних людей у соціальних мережах, а він обговорює їх для своїх глядачів.

Олексій приховує своє особисте життя і його рідко можна побачити в жіночій компанії. Він поки не прагне знайти своє єдине кохання, але йому вже встигли приписати стосунки із блогеркою Дашею Майоровою. Їх побачили на зустрічі в одному з кафе, але Дурнєв завірив, що вона йому просто подружка.

Макс Барських

Зіркові чоловіки, які жодного разу не одружувалися
Зіркові чоловіки, які жодного разу не одружувалися

Макс Барських є символом для багатьох українських та закордонних дівчат. Його прихильниці втрачають свідомість від нього і мріють про стосунки з ним, але сам співак не виявляє такого сильного бажання. Про його особисте життя мало що відомо, але в нього не було ні дружини, ні серйозних публічних стосунків. Схоже на те, що Макс не любить про це розповідати.

Артем Пивоваров

Хто з чоловіків українського шоу-бізнесу не був одружений
Хто з чоловіків українського шоу-бізнесу не був одружений

Молодий артист та співак довго будував стосунки з Дашею Чередієнко, але вони розлучилися. Зараз серце співака вільне, але не схоже, що в нього є до когось симпатія. Про своє особисте життя після розлучення Артем не поспішає розповідати.

Євген Клопотенко

Зіркові чоловіки-холостяки
Зіркові чоловіки-холостяки

Переможець “МастерШеф” один з найвідоміших холостяків. Чоловік нещодавно заявив про те, що він бачить біля себе одну жінку на все життя. Якщо він захоче – то може бути й з двома, якщо їх така позиція буде влаштовувати. Попри те, що в нього зараз є стосунки з якоюсь дівчиною, він відкрито говорить про свою полігамність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини