Як виглядають мами найкрасивіших чоловіків шоу-бізнесу: Дана Балана, Влада Ями, Володимира Остапчука, Потапа

Зіркові чоловіки українського шоу-бізнесу, беззаперечно, вражають своєю красою, але чи бачили ви їхнії матусь? Відразу помітно, в кого вдалися наші зірки.

Людмила Потапенко

Як виглядають мами чоловіків українського шоу-бізнесу
Як виглядають мами чоловіків українського шоу-бізнесу

Мама відомого продюсера Потапа виглядає неймовірно і точно не на свй вік. Жінка є колишньою чемпіонкою світу з підводного плавання, яка довгий час працювала персональним тренером та інструктором групових занять в одному з найкращих клубів Києва.

Людмила – білявка з гарним та довгим волоссям і завжди посміхається, що б там не було.
Як зізнавалась сама жінка, секрет її молодості та гарного вигляду в постійний тренуваннях. Вона виглядає дуже молодо і варто зазначити, що Людмила за все життя не зробила жодної ін’єкції краси!

Людмила Балан

Мами зіркових чоловіків України
Мами зіркових чоловіків України

Жінці вже за 60, але вона досі вражає своєю красою не гірше, ніж акторки Голлівуду. Вона відома в Румунії та Молдові телеведуча і співачка. Почала свою кар’єру Людмила у 19 років, за цей час встигла побувати в ролі ведучої не одного проєкту, а в 2013 році повернулась на екрани в ролі співачки.

Одного разу вона завітала на проєкт “Голос країни”, в якому Дан був одним із членів журі. Жінка здивувала публіку своїм виконання пісні “Горіла сосна, палала” і зібрала цілий зал оплесків, а також шокувала свого сина та Тіну Кароль.

Інна Остапчук

Мами зіркових чоловіків вражають схожістю з синами
Мами зіркових чоловіків вражають схожістю з синами

Мама Володимира Остапчука дивує неймовірною схожістю зі своїм сином. Жінка проживає в рідному містечку Умань і не може похвалитися досягненнями в шоу-бізнесі, але не це робить її менш привабливою. Інна прекрасно виглядає і проводить з сином багато часу. По фото можна помітити, на скільки теплі стосунки у Володимира з його мамою, не дивлячись на те, що чоловік багато працює. Про свою маму чоловік говорить лише найкращі слова.

“Моя мама навчила мене бути тонкою натурою і не соромитися цього. Я думаю, що це найкраще, що мені дала мама – вона навчила мене радіти, цінувати життя і бути по-справжньому щасливим”, – каже чоловік.

Любов Яма

Як виглядають мами зіркових чоловіків України
Як виглядають мами зіркових чоловіків України

Жінка виховувала сина в любові та достатку. Одного разу Влад потрапив та танцювальний чемпіонат і на стільки захопився танцями, що мама погодилася віддати сина танцювати. Жінка боялася, що переїзд до столиці змінить його, але все одно відпустила його підкорювати паркет своїми вміннями. Влад Яма пубілкує фотографії своєї красуні-мами у соціальних мережах та завжди вітає її зі святами. На фото можна помітити, що у Влада з мамою така сама посмішка, що не може не тішити око.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини