Як виглядає дружина зірки серіалу “Слуга народу” Дмитра Лалєнкова: на Олену Кравець та Ірму Вітовську не схожа

Дмитро Лалєнков став зіркою "Слуги народу" завдяки відмінно відіграній ролі олігарха, але про його особисте життя знає не кожен. Як виглядає дружина актора - дивіться далі.

Дмитро Лалєнков зіграв у серіалі “Слуга народу” одного з олігархів, які за сюжетом керували Україною через підкуп всіх чиновників. Саме з ними боровся головний герой Василь Голобородько. Це не єдина роль актора, яку він зіграв на відмінно.

Дмитро почав зніматися в кіно в 1993 році. Стартував чоловік з фільму “Дике кохання”. Після цього актор знімався у фільмах в Астрії та Франції. Справжню популярність чоловік отримав після українського телешоу “Леся+Рома”, де він грав головну роль.

Дмитро на стільки різноманітний, що він може зіграти будь-яку роль. Саме завдяки цьому за ним немає одного закріпленого образу, всі режисери та сценаристи знають, що він впорається з будь-якою поставленою задачею і виконає завдання на відмінно.

Як виглядає дружина Дмитра Лалєнкова Олена Стефанська
Як виглядає дружина Дмитра Лалєнкова Олена Стефанська

Про особисте життя чоловіка відмо не багато. Його дружиною була Олена Стефанська, яка народила чоловікові двох синів: Микита та Ілля. За словами чоловіка, Олена дуже сильно його надихала і ніколи не критикувала. Вона дарувала свою підтримку і це було найкращим, що могло би бути. Це стало однією з причин, чому чоловік дуже любив дарувати їй подарунки.

Після народження дітей життя подружньої пари дещо змінилося. Прийшло велике усвідомлення того, що ти відповідальний не лише за своє життя, але й за життя власних дітей, тому тут облажатися не можна.

Дружина Дмитра Лалєнкова Олена Стефанська
Дружина Дмитра Лалєнкова Олена Стефанська

Пригадуючи весілля, чоловік розповідає, що це було дуже складно. Він організовував все сам, схуд на майже 15 кілограмів, як добавка – у нього була сесія в той період. Коли Дмитро взяв Олену на руки, то не міг протримати більше, ніж 10 секунд. Починала крутитися голова, але весілля було чудовим.

Пара невдовзі розлучилася і чоловік дуже складно переживав розвив стосунків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини