Де знімалася 35-річна Леся Нікітюк: Розсміши коміка, Орел та решка, Хто зверху, Танці з зірками, Ле Маршрутка

Леся Нікітюк - відома телеведуча, за спиною якої не один проєкт та телешоу. Дівчина ідеально впоралася з роллю ведучої та учасниці багатьох проєктів.

Хто Зверху

Леся Нікітюк стала ведучою шоу “Хто зверху” на Новому каналі разом із Сергієм Притулою і надійно закріпила за собою цей статус. Про проєкт Леся розповідала лише з позитивними відгуками. Коли вона була лише учасницею шоу, то вона намагалася зробити все, щоб жіноча команда перемогла, а коли стала її капітаном, то бажання вигравати лише подвоїлися. На ігровому майданчику зірки зароляють гроші на благодійність і розважаються.

Ле Маршрутка

В яких шоу знімалася Леся Нікітюк
В яких шоу знімалася Леся Нікітюк

Леся купила собі маршрутку, яку задекорували, пофарбували та прикрасили всередині вазонами. Також дівчина принесла багато сувенірів ,які прикрашають транспортний засіб і вона зі своєю командою їздять містами України, показуючи багато цікавих людей, що зустрічаються їй під час передачі.

Танці з зірками

Леся танцювала на відомому паркеті і навіть опинилася в фіналі, де отримала друге місце за свої танцювальні здібності. Зірка розповідала, що вона зробила це завдяки старанням та складним тренуванням, а віру в свої сили їй завжди давала підтримка її армії прихильників.

Орел та Решка

Проєкти, в яких знімалася Леся Нікітюк
Проєкти, в яких знімалася Леся Нікітюк

Леся тривалий час була ведучою проєкту “Орел та Решка”. Її дуже полюбили прихильники цього шоу, але вона його покинула тому, що в продюсера проєкту не співпадали думки з Лесею. Телеведуча розповіла, що незалежно від того, чи була в неї золота карта, чи ні, вона все одно опинялася в стресових ситуаціях.

Розсміши коміка

Колись давно Леся приходила на “Розсміши коміка” разом зі своєю подругою, де їм вдалося набратися слави. Дівчата змогли не один раз росмішити Володимира Зеленського та Євгена Кошового а також дуже запам’яталися для публіки своїми номерами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини