Таємне кохання Олега Винника і Таюне, Тіни Кароль і Дана Балана, Потапа і Каменських: з чого все починалося

Відомі романи українського шоу-бізнесу давно цікавлять прихильників своїм таємничим початком. Безліч користувачів Мережі ламають голову - як все почалося.

Потап і Настя Каменських

Як починалися стосунки зіркових пар
Як починалися стосунки зіркових пар

Пара познайомилась в 2006 році, в той час чоловік вже виступав з сольними композиціями і випадково зустрівся з Настею, але вона йому категорично не сподобалася. Однак, після цього він ризикнув записати з нею пісню “Без любви” і вона стала дуже популярною. В них були досить напружені стосунки в дуеті, їм важко було домовитися одне з одним і вони сварилися кожну зстріч. В 2013 році почали ширитися чутки, що між ними щось більше, ніж просто спільна робота в дуеті. Їх помітили на відпочинку на Кубі, але Настя сказала, що була там сама. Після цього їх неодноразово бачили на спільних локаціях з відпочинку і приховувати свої стосунки було вже складно.

В 2018 році зірок побачили на закритій вечірці в Катерини Осадчої, але вони вже ніяк не приховували своїх почуттів. Пара обіймалася то воркувала, наче вперше. В 2019 році Потап і Настя анонсували своє весілля. Ця новина довго трималася в топах обговорень серед прихильників пари.

Тіна Кароль і Дан Балан

Як почалися таємні стосунки найкращих зіркових пар
Як почалися таємні стосунки найкращих зіркових пар

Чутки про стосунки Дана Балана і Тіни Кароль почали ширитися під час спільної участі артистів в проєкті “Голос країни”. Глядачі почали припускати нові романтичні стосунки, але офіційного підтвердження не давав ніхто. Тіна Кароль одного разу прокоментувала ці чутки і сказала, що вони дуже добре працюють разом. Їм з Даном довелося відстоювати свої почуття, шанувальників та репутацію Що конкретно мала на увазі співачка – невідомо.

Олег Винник і Таюне

Таємні пари, які приховували свій роман
Таємні пари, які приховували свій роман

Про стосунки цієї пари також дуже давно здогадувалися. Таюне була бек-вокалісткою Олега Винника і прихильники помітили, що він дуже добре ставиться до неї, по-особливому. Тоді й почали говорити, що вони будують стосунки. Спочатку Винник приховував це, але потім розповів, чому він приховує свої стосунки. На його думку іскру та запал в очах потрібно показувати своїй коханій, а не публіці.

Популярне

Подібні новини