“Де б вона була, якби не Позитив?”: як змінилося життя Наді Дорофєєвої з початком сольної кар’єри

Українська співачка Надя Дорофєєва активно займається сольною кар'єрою, що не можна не помітити. Однак, деякі прихильники кажуть, що сама вона б не змогла цього досягнути.

Надя Дорофєєва – українська співачка, що нещодавно вийшла на сцену в сольному амплуа. До цього вона була учасницею одного з найвідоміших дуетів “Время и Стекло”. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, які зміни в житті співачки відбувалися впродовж цілого життя.

Мало хто знає, але Надя до участі в дуеті вже була учасницею одного жіночого гурту. Все почалося в 15 років, тоді її запросили доєднатися до колективу, що мав назву МЧС. Дівчата виконували молодіжні поп-хіти, але спочатку вони виступали в Маріуполі під іншою назвою. Гурт проіснував 2 роки і виконавиці навіть встигли записати власну платівку.

Діяльність Наді Дорофєєвої під час її популярності
Діяльність Наді Дорофєєвої під час її популярності

Після закриття проєкту її талант не став зариватися в землю, Надя активно відвідувала кастинги і одного разу їй дуже пощастило, тому що вона потрапила на кастинг до самого Потапа, який створював велику бізнесову комуну. Так Надя разом з Позитивом стали не просто дуетом, а найкращим колективом “Время и Стекло”. Цей гурт проіснував цілих 10 років.

Попри те, що артисти вирішили будувати кар’єру окремо один від одного, зіркова пара не стала залишати своїх прихильників без останнього виступу. Вони відгуляли свій останній тур, записали останню пісню і з великим розмахом попрощалися зі своїми прихильниками як дует.

Як змінилося життя Наді Дорофєєвої під час популярності
Як змінилося життя Наді Дорофєєвої під час популярності

Зараз Надя Дорофєєва активно займається сольною кар’єрою. Зазвичай, сольне плавання не завжди закінчується упіхом, але в Наді все сталося навпаки. Дівчина стала переможницею конкурсу “Голос країни” і прихильників в неї стало більше, але й додалося багато хейту. Співачка це прекрасно розуміє, але на все реагує зі сміхом.

“Де б вона була, якби не Позитив?”, о це моє улюблене запитання”, – сміється Дорофєєва.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини