Ведуча ТСН Алла Мазур могла б стати медиком: що відомо про минуле справжнього титана українського телебачення?

Одна з найвідоміших українських ведучих Алла Мазур насправді могла б стати зіркою у зовсім іншій сфері. Що відомо про минуле знаменитості, ім'я якої сьогодні знають всі

Відома українська телеведуча Алла Мазур працює на ТСН з найпершого випуску новинного шоу. 1997 року почалась нова, абсолютно геніальна сторінка біографії знаменитості – вона увійшла в кадр телекамери й так ніколи його не покинула. Сьогодні ім’я Алли Мазур знає абсолютно кожен українець. З ведучою прокидаються, проводять день і засинають.

Втім, мало хто знає про минуле легендарної української телеведучої. Як зростала Алла Мазур, в якій родині народилась, ким хотіла бути та коли почала робити свої перші кроки в обраній спеціальності? Пригадуємо все детально.

Ким була Алла Мазур до того, як стала популярною
Ким була Алла Мазур до того, як стала популярною

Майбутня зірка українського телебачення народилась у Хмельницькій області в родині медиків. Тато Алли Мазур Григорій працював стоматологом, а мама була дитячою медичною сестрою. Оскільки в багатьох родинах медиків заведено передавати у спадок професію, ведуча зі шкільних років усвідомила, що не хоче пов’язувати своє життя з медичною сферою.

Вже у підлітковому віці Алла Мазур почала проявляти інтерес до письма та журналістської діяльності. Майбутня знаменитість писала статті для районної газети, а також брала безпосередню роль у функціонуванні шкільної радіостанції – вона була ведучою і репортеркою.

Алла Мазур зі шкільних років зацікавилась журналістською діяльністю
Алла Мазур зі шкільних років зацікавилась журналістською діяльністю

Варто зазначити, що знаменитість була сумлінною ученицею – зірка закінчила школу з золотою медаллю. Після випускного Алла Мазур вступила до столиці й стала студенткою Київського національного університету. З факультету журналістики відома українська телеведуча почала свою кар’єру й пізніше стала найвідомішою ведучою в усій країні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини