Зірка ТСН Соломія Вітвіцька могла б стати акробаткою: що відомо про минуле зірки українського телебачення?

Зірка "ТСН" та популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька насправді могла б ніколи не стати відомою в царині журналістики. Чим захоплювалась у минулому знаменитість?

Відома українська ведуча Соломія Вітвіцька здобула всеукраїнську популярність та визнання у телепрограмі ТСН. Знаменитість почала свою роботу на телеканалі “1+1” кореспонденткою, а ось 2011 року зірка стала ведучою шоу “ТСН. Особливе”. Втім, ще за часів навчання у школі Соломія Вітвіцька захоплювалась далеко не написанням сюжетів.

Минуле Соломії Вітвіцької

Народилась майбутня зірка українського телебачення на Заході України, у місті Броди Львівської області. Зростала та здобувала середню й вищу освіту зірка також у рідній місцевості – спершу в школі свого міста, а пізніше у Львівському університеті. Один з цікавих фактів з біографії Соломії Вітвіцької – з дитинства вона була нехрещеною, а вже у свідомому віці прийняла віру та хрещення самостійно.

Основним захопленням Соломії Вітвіцької у дитинстві була не журналістика
Основним захопленням Соломії Вітвіцької у дитинстві була не журналістика

До слова, під час навчання у школі відома українська телеведуча мала більш активні хобі. Соломія Вітвіцька захоплювалась бальними танцями, а також займалась акробатикою. Варто зауважити, що такі юнацькі захоплення зірки важко пов’язати з тим, яку професію врешті-решт обрала знаменитість.

Попри все, ні акробатика, ні бальні танці не стали основною діяльністю Соломії Вітвіцької, хоча й допомогли їй здобути неоціненний досвід і спортивну підготовку. Після завершення школи знаменитість вступила до Львівського національного університету імені Івана Франка. На факультеті журналістики зірка здобула необхідні для майбутньої кар’єри знання та зв’язки.

Соломія Вітвіцька захоплювалась спортом, але врешті-решт стала журналісткою
Соломія Вітвіцька захоплювалась спортом, але врешті-решт стала журналісткою

Після здобуття диплома про вищу освіту Соломія Вітвіцька почала свій шлях у журналістиці. Так, першою офіційною роботою майбутньої зірки ТСН стала посада у львівському телеагентстві “НТА”. 2008 року знаменитість почала працювати на “плюсах”, а до цього встигла не лише здобути досвід в інших медіа, а й підвищити кваліфікацію у Німеччині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини