Рейтинг улюблених ведучих України: Алла Мазур, Ольга Фреймут, Леся Нікітюк, Надія Матвєєва, Олена Кравець

Українське телебачення багате на таланти. Розбираємось, кого українці знають та люблять більше – велике підбірка найвідоміших українських телеведучих з різних каналів

Цікава тема телепрограми, гучне ім’я каналу та інші складові не завжди гарантують велику кількість переглядів. Втім, будь-яке шоу, в якому з’являться ведучі, про яких ми сьогодні хочемо поговорити, точно набере мільйонну авдиторію. Розповідаємо найцікавіше з біографії зірок українського телебачення.

Ольга Фреймут

Цікаві факти про життя Ольги Фреймут
Цікаві факти про життя Ольги Фреймут

Про кар’єру відомої української телеведучої на “Новому каналі” та в інших медіа знають багато українців. А ось один маловідомий факт з біографії Ольги Фреймут – це те, що вона полюбляє колекціонувати порцеляну. Зірка привозить красиві вироби звідусіль, куди подорожує.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк завжди мала насичене життя
Леся Нікітюк завжди мала насичене життя

До того, як стати популярною, знаменитість завжди мала насичене життя. Так, наприклад, колись подруга привезла з-за кордону Лесі Нікітюк рисове борошно, яке упакувала в невеликий прозорий пакет. Коли поліціянти побачили зірку на вулицях міста з незвичайною “речовиною” в руках, то затримали. У СІЗО зірка дочекалась батьків і вийшла.

Надія Матвєєва

Як насправді звати Надію Матвєєву
Як насправді звати Надію Матвєєву

Чи знали ви, що насправді зірку звати Людмила? В дитинстві майбутня знаменитість захворіла на крупозне запалення легенів, а лікарям вдалось її врятувати. Працівник медичного закладу тоді жартома сказав, що дівчинку треба було назвати Надія. Коли зірка виросла й дізналась цю історію, зрозуміла – лікар мав рацію.

Олена Кравець

Цікаві факти про Олену Кравець
Цікаві факти про Олену Кравець

Хоча знаменитість з самої юності відчувала потяг до всього творчого, раніше вона заробляла у сфері, яка не має ніякого відношення до її сьогоднішньої професії. Так, раніше знаменитість була директором криворізького філіалу McDonald’s.

Алла Мазур

Алла Мазур є взірцем журналістської діяльності
Алла Мазур є взірцем журналістської діяльності

Без заперечень можна сказати, що Алла Мазур посідає перше місце в будь-якому рейтингу українських телеведучих. Знаменитість працює на каналі “1+1” з першого випуску ТСН. Найпрестижніша національна телевізійна премія “Телетріумф” вісім разів визнавала Аллу Мазур найкращою у своїй справі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини