Поп-діва може бути тільки одна: Тіна Кароль і Наталія Могилевська позмагалися у кількості нагород і фанатів

Битва за звання української поп-діви ніколи не вщухатиме. Цього разу прихильниками та нагородами міряються Тіна Кароль та Наталія Могилевська.

Не одна українська співачка хотіла би стати справжньою поп-дівою, але не кожна зможе витримати на собі таку велику відповідальність. Редакція сайту Добрі новини порівняла Тіну Кароль та Наталію Могилевську за кількістю нагород та арміями прихильників, щоб ви змогли зробити для себе висновки – кого народ насправді вважає справжньою королевою.

Тіна Кароль

Боротьба за звання поп-діви: Кароль чи Могилевська
Боротьба за звання поп-діви: Кароль чи Могилевська

Свою співочу кар’єру Кароль почала з самого дитинства. Попри те, що батько був проти такого захоплення, її завжди підтримувала мама і возила на різноманітні конкурси та виступи. Свою першу премію “Співаночка-джазочка” вона отримала в 1996 році. На цьому її успіх не закінчився, хоч і були деякі перешкоди на шляху до визнання та слави. Починаючи з 1996 і завершуючи 2022 роком, в Тіни Кароль на рахунку 52 музичні премії, 8 державних нагород та 8 медіа-відзнак. Кароль шість разів стала найкрасивішою співачкою України.

Щодо прихильників, тут все зрозуміло. Армія прихильників співачки налічує 1,8 мільйони людей не лише з України, але з цілого світу. Крім цього, найвідданіші фанати Тіни Кароль створюють її фан-сторінки, де публікують фото з Тіною та постійно пишуть їй компліменти.

Офіційний фан-аккаунт Тіни Кароль
Офіційний фан-аккаунт Тіни Кароль

Наталія Могилевська

Хто справжня українська поп-діва
Хто справжня українська поп-діва

Могилевська після закінчення середньої школи вирішила вступити до естрадно-циркового училища. Після його закінчення в 1995 році вона почала сольну кар’єру. Свою першу нагороду зірка отримала в 1999 році за звання найкращої співачки року. Починаючи від 1999 року до 2022 вона отримала 21 музичну нагороду і три державні нагороди. В 2004 році Леонід Кучма нагородив Могилевську почесним званням “Народної артистки України”.

Що стосується прихильників Наталії, то вона не дуже відстає від Кароль. Її армія фанатів налічує 1,3 мільйони користувачів, які теж створюють для співачки її офіційні фан-акаунти.

Офіційний фан-аккаунт Наталії Могилевської
Офіційний фан-аккаунт Наталії Могилевської

Популярне

Подібні новини