Куди зникли Сніжана Єгорова і Оксана Байрак та як зараз виглядають: українські зрадниці, які одна одну варті

Все більше й більше дізнаємось подробиці з життя українських зрадниць та зрадників, які грають в мовчанку з початку вторгення і не хочуть повертатися на рідну землю.

Сніжана Єгорова

Одна зі зрадниць ще в 2021 році перебралася з дітьми до Туреччини. Сніжана заявляла, що вона отримала допомогу та знаходиться під захистом закону, як політична біженка. Перед цим вона говорила, що повністю підтримує путіна і він справжній герой наших днів, але не всі це ще зрозуміли.

За дві дні до повномасштабного вторгнення Єгорова знову висловила свою підтримку путіну, підтримала створення так званих “ЛНР” та “ДНР” та свято вірила в те, що її слова є чистою правдою.

Однак, Єгорова швидко “перевзулася”, коли українське консульство в Туреччині відмовилось продовжувати візи її трьом дітям через активну підтримку путінських дій. Вона написала звернення до своїх прихильників, де попросила пробачення і визнала, що помилялась і повелась на російську пропаганду.

“Всі можуть помилятися, і ось нарешті до мене дійшло. Українці! Я сподіваюсь, що це скоро закінчиться. Я не звикла вибачатись, але сьогодні я хочу це зробити. Вибачте, що підтримала агресію, вибачте, що була сліпа та глуха”, – написала Єгорова.

Оксана Байрак

Українська телеведуча та продюсерка Оксана Байрак зараз проживає в Лос-Анджелесі, але це не заважає їй прославляти путінський режим та мовчати про війну в Україні. Нещодавно, один з прихильників запитав в зірки, чи не шкодує вона, що народилася в Україні, але жінка відповіла, що вона народилася в СССР і це її найголовніше щастя.

Дівчина на початку повномасштабного вторгнення залишилась в Україні, але дуже швидко покинула територію країни. Крім цього, вона заявила, що її мама хотіла би жити в Криму, але більше ніяких подробиць жінка не розповідала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини