Змогли пробитись із глибинки і підкорити великі міста: Олег Винник, Тіна Кароль, Надія Мейхер

Не одна українська зірка народилася в звичайнісінькому селі або маленькому містечку. Проте, це не завадило всеукраїнським улюбленцям підкорити серця мільйонів.

Багато хто думає, що якщо вони народилися в селі ,то для них точно закрита дорогу до слави, а тим більше, до укранїського шоу-бізнесу, де всі вишукані та надзвичайно гарно виглядають. Однак, це зовсім не так. Зірки українського шоу-бізнесу впевнено доводять, що навіит будучи родом з села, можна підкорити ураїнську сцену не один раз.

Тіна Кароль

Тіна народилася в селі Орокутан, Магаданська область. Коли дівчинці було 7 років, вона з батьками переїхала до Івано-Франківська і почала займатися музикою, до речі, дуже успішно. Спочатку, в неї щось не виходило, але завдяки своїй наполегливості їй вдалося зробити собі славу.

Тіна Кароль отримала більше 50 премій, декілька років поспіль ставала найкращою співачкою України, а також входила до списку топ-100 найвпливовіших жінок України.

Надія Мейхер

Ця красуня народилася в селі Збручівка, Хмельничька область. Така місцевість на стала на заваді її мрії стати співачкою і пробитись до золотого складу гурту “ВІАГра”. Крім такого успіху в музиці, вона була телеведучою і її досі люблять мільйони українців.

Alyona Alyona

Українські зірки, що родом з глибинки
Українські зірки, що родом з глибинки

Молода реперка сучасності родом з села Капітанівка, Кіровоградська область. Дівчина перебралася до Баришівки та працювала там вихователькою дитячого садка.

Свій реп вона почала писати ще в юності, але світ побачив її творчість лише у 27 років. Популярність прийшла до неї тоді, коли вона опублікувала перший кліп на пісню “Рибки”, а через місяць показала світові ще одну композицію “Голови”. Зараз дівчина стала справжнім кумиром не лише серед української молоді, але й серед закордонної.

Wellboy

Антон (справжнє ім’я) народився в селі Грунь, Сумська область. Хлопець не будував великих надій на те ,що він зможе досягнути успіху в музиці. Першим кроком до успіху стала участь у проєкті “Х-фактор”. Він не зміг отримати там перемогу, але це змотивувало його рухатися далі й не зупинятися ні перед чим.

В 2021 році він “вистрелив” своєю композицією “Гуси”, яка потрапила до чарту топ-20 найкращих пісень України.

Зірки ,що народилися в селі, але отримали велику славу
Зірки, що народилися в селі, але отримали велику славу

Олег Винник

Чоловік народився в селі Вербірка, Черкаська область. Свою популярність чоловік отримав завдяки зйомкам в мюзиклах за кордоном, а вже потім почав будувати співочу кар’єру в Україні. Його пісню “Вовчиця” та “Ніно” знає навіть кожен школяр.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини