ТОП-3 сімейні таємниці Віктора Павліка і Катерини Репяхової: передбачення ворожки, коханці і секта

Катерина Репяхова в одній із соціальних мереж розкрила таємниці подружнього життя з Віктором Павліком. Частина інформації приголомшила прихильників.

Катерина Репяхова часто влаштовує інтерактиви для своїх прихильників і любить розповідати подробиці зі свого особистого життя з Віктором Павліком. Днями, дівчина вирішила запитати в прихильників, які чутки вони знають про Віктора Павліка та їхнє подружжя, а Катерина чесно розповість, правда це, чи ні.

Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що саме розповіла Катерина Репяхова про свого чоловіка. Одним з припущень стосовно Віктора Павліка було те, що колись він був учасником релігійної секти. Репяхова, спочатку, сказала, що такого не було, але пізніше пригадала, що таке й справді трапялося, але задовго до того, як вони почали будувати стосунки. Павліка помічали в секті, де учасників змушувати віддавати своє майно, переписувати квартири та багато іншого шляхом вербування.

Катерина Репяхова розповіла про таємниці її родини
Катерина Репяхова розповіла про таємниці її родини

Наступне, про що запитали в Катерини, чи правда, що вони почали будувати стосунки з Павліком під час його шлюбу з колишньою дружиною. Теперішня дружина Павліка зізналася, що це правда. Під час стосунків Віктора з Катериною, чоловік вже знаходився на стадії розлучення з колишньою дружиною, яке, до слова, проходило не найкращим чином, тому вона не вважає себе винною в його розлученні.

Крім цього, Катерина ділилася з прихильниками ексклюзивною інформацією про ворожку, яка нагадала Павліку майбутнє. Виявилося, що в чоловіка всього буде п’ять дружин. Катерина зараз – четверта, але дівчина не ставиться до цього серйозно. В них з чоловіком в шлюбі все добре, вони разом відпочивають, жартують одне над одним і багато іншого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини