“Втретє відмовили”: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, що її мамі не виплачують пенсію

Мамі Катерини Репяхової вже 62 роки, але жінка досі не отримує пенсію. Як виявилося, їй вже втретє відмовляють в виплатах і кожного разу з різних причин.

Блогерка та підприємиця Катерина Репяхова вкотре вирішила розповісти своїм прихильникам про те, що її мамі не виплачують пенсію. Дівчина розповіла про це в одній із соціальних мереж. За словами Катерини, її мамі веж 62 роки і їй досі не хочуть виплачувати пенсію. Причина кожного разу різна – на цей раз не вистачило однієї потрібної печатки.

“Весь час чогось не вистачає. На цей раз не вистачає печатки, яку мали поставити в 1985 році у відділі народної освіти”, – розповідає Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла, що її мами відмовляють у пенсії
Катерина Репяхова розповіла, що її мамі відмовляють у пенсії

Мама Катерини працює вчителькою математики, тому ця печатка така необхідна для отримання пенсії. Зірка по-справжньому засмутилася з цього приводу, адже її мама дуже багато працювала і вона заслуговує на виплати від держави, навіть, якщо вони будуть не такими великими, як хотілося б.

В самої блогерки також вистачає проблем. Молода дружина Віктора Павліка вже має певні проблеми зі здоровʼям. Днями стало відомо, що зірка погано себе почуває і відчуває сильний біль в плечі під час занять спортом. Дівчина вирішила звернутися до фахівців та їй повідомили, що їй не можна займатися спортом у звичайному режимі. Для цього потрібна спеціальна техніка та тренажери, тому тепер Катерина Репяхова буде займатися з професійно навченою людиною.

Вже після першого заняття блогерка зізналася, що почуває себе значно краще і саме такі тренування їй подобаються більше, ніж звичайні заняття спортом. Загальний стан Репяхової покращується, чому вона безмежно рада, але в будь-якому випадку їй ще є над цим працювати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини