Проміняла кар’єру балерини на життя домогосподарки: ось як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Відомий український телеведучий сьогодні живе у щасливому шлюбі зі своєю колегою. Втім, до одруження з Катериною Осадчою в житті Юрія Горбунова була інша жінка

Мільйонна армія прихильників Юрія Горбунова цікавиться не лише професійною діяльністю свого кумира, але і його особистим життям. Авдиторія звернула особливу увагу на цей аспект життя знаменитості 2017 року, коли відомий український телеведучий одружився зі своєю колегою Катериною Осадчою. Втім, до службового роману з ведучою та їхнього одруження Юрій Горбунов перебував у шлюбі з іншою жінкою. Що відомо про першу дружину знаменитості?

Перша дружина Юрія Горбунова

Вперше відомий український телеведучий пішов під вінець ще в молодості. 1995 року Юрій Горбунов одружився зі своєю колегою по Івано-Франківському драматичному театру. Перша дружина артиста була балериною.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Спершу майбутні колишні ніби навіть не помічали одне одного. Втім, довго сперечатись з долею не вийшло. Пізніше між Юрієм Горбуновим та Людмилою раптом спалахнула пристрасть, якій вже нічого не завадило – ні різниця у віці між закоханими, ні заміжжя і наявність дитини, дочки Ксенії, у жінки.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою

В одному з інтерв’ю відомий український телеведучий зізнавався, що їхні з першою дружиною почуття не стали несподіванкою. Юрій Горбунов і Людмила накопичували свої почуття поступово – за горнятком кави, на спільних репетиціях чи на дружніх прогулянках.

Одного разу, гуляючи у парку, ми присіли на лавочку й раптом поцілувалися. У цей момент я зрозумів, що люблю цю жінку і боротимуся за неї до кінця

– пригадав Юрій Горбунов.

Що відомо про першу дружину Юрія Горбунова
Що відомо про першу дружину Юрія Горбунова

Людмила пішла від першого чоловіка. Одружуватись з новим коханим вона не поспішала, навіть навпаки, відмовляла Юрія Горбунова, просила його подумати. Втім, чоловік залишався непохитним. У результаті закохані одружились – без пишних весільних урочистостей, але з побаченням у маленькому кафе після реєстрації.

Заради чоловіка жінка зважилася на переїзд до Києва та відмовилася від кар’єри балерини, повністю присвятивши себе родині. Попри всі пережиті разом труднощі, 2015-го Горбунов та його перша дружина розлучилися, так і народивши спільних дітей. Причина – службовий роман на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти” з красунею-ведучою Катериною Осадчою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини