Як виглядає колишня наречена Ектора Хіменеса-Браво: стильна брюнетка з сірими очима

Відомо, що в видатного українського кулінара Ектора Хіменеса-Браво вже давно стосунки з молодою дівчиною, але мало хто знає, як виглядає його колишня наречена.

Ні для кого не секрет, що Ектор вже давно будує стосунки з молодою дівчиною, але її ім’я досі ніхто не знає. Попри це, чоловік не боїться показувати частинки обличчя своєї коханої в соціальних мережах та доводити, що кулінар дуже щасливий зі своєю коханою. Однак, про своє минуле Хіменес-Браво не дуже поспішає розповідати. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як виглядала колишня Ектора, якій він зробив пропозицію, але весілля з нею так і не відбулося.

9 років тому чоловік зробив гучне освідчення своїй молодій коханій, якою була Ганна Тягун. Кулінар не лише зробив дівчини пропозицію, але й познайомив зі своїми батьками. Не дивлячись на це, весілля так і не сталося і причини цьому ніхто не знає. Можливо, Ганна не сподобалася батькам Ектора, або в пари сталося якесь непорозуміння – це залишається секретом назавжди.

Як виглядає колишня наречена Ектора
Як виглядає колишня наречена Ектора

Познайомився Ектор зі своєю майбутьою нареченою ще задовго до серйозних стосунків. Під час першої зустрічі між ними одразу промайнула іскорка, але чоловік не наважився сказати про свої почуття та не робив перших кроків.

Згодом, Ектор запропонував Ганні роботу і вона погодилась. Дівчина стала керувати однією з кулінарних академій у Києві. Відомо, що в Ганни темне і густе волосся, світло-сірі очі та дуже ніжна посмішка. На спільних фото з чоловіком вона виглядає дуже щасливою та радісною. Є, навіть, фото з його мамою, де вони радісно обіймаються та позують для фото. Дивлячись на такі знімки, в голові не вщухає питання про причини їхнього можливого конфлікту та розлучення.

Як виглядає перша наречена Ектора Хіменеса-Браво
Як виглядає перша наречена Ектора Хіменеса-Браво

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини