Живуть у Великобританії, США і Німеччині: чому діти Тіни Кароль, Ольги Фреймут, Олега Винника не в Україні

Батьки завжди прагнуть забезпечити своїх дітей усім найкращим. Розповідаємо історії відомих українських зірок, чиї сини та доньки живуть і навчаються за кордоном

Відомі українські зірки завжди піклувались про своїх дітей, тому й постійно намагались забезпечити їх усім найкращим – рівень життя та освіта завжди мусили бути “на висоті”. Пригадуємо, де навчаються діти українських знаменитостей.

Син Тіни Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль сьогодні самостійно виховує сина Веніаміна. Юнак народився у шлюбі зірки з продюсером Євгеном Огіром, який, на жаль, помер у квітні 2013 року. Втім, зірка зібрала всі сили та продовжила боротись заради свого сина.

Син відомої української співачки Тіни Кароль Веніамін Огір сьогодні
Син відомої української співачки Тіни Кароль Веніамін Огір сьогодні

Влітку цьогоріч стало відомо, що син Тіни Кароль завершив навчання у середній школі Repton Preparatory у Великобританії. Веніамін отримав лист з подякою за відмінне навчання.

Донька Ольги Фреймут

Вперше відома українська журналістка стала мамою, коли стажувалась за кордоном. Ольга Фреймут народила свою старшу доньку від великобританця Ніла Мітчелла.

Як виглядає старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл
Як виглядає старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл

Старша донька найвідомішої української журналістки навчається і живе у Каліфорнії. Там дівчина відвідує навчальний заклад, в якому одночасно живе. Річ у тім, що Злата змалку живе за кордоном, тому й освіту почала здобувати саме там.

Син Олега Винника

Один з найвідоміших українських артистів завжди неохоче коментував своє особисте життя. Знаменитість ретельно приховував інформацію про те, чи є в нього дружина та діти. Втім, шанувальники впевнені – його дружиною є бек-вокалістка Таюне, яка свого часу подарувала артистові сина Юліана.

Як виглядає син відомого українського співака Олега Винника
Як виглядає син відомого українського співака Олега Винника

Оскільки Олег Винник приховує подробиці про особисте життя, його син живе і навчається за кордоном. Юліан займається плаванням і навіть бере участь у юнацьких пансіонатах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини