Виїхали з України, але обіцяли повернутися: Аніта Луценко, Слава Камінська, Стася Ровінська, Alyosha, Tayanna

Багато зірок українського шоу-бізнесу покинули межі України з початком повномасштабного вторнення, але обов'язково повернуться, коли Україна отримає перемогу.

Аніта Луценко

Зіркова спортсменка зустріла повномасштабне вторгнення на відпочинку. Справа в тому, що жінка поїхала на відпочинок, який вона влаштовує для себе кожного року і так трапилося, що її рейс, на якому вона мала повертатися додому, затримали, а потім почалося повномасштабне вторгення. Тому Аніта прийняла рішення залишитись разом зі своєю донькою в Британії.

Жінка зізнається, що вона, з одного боку, дуже рада, що її дитина не почула страшних звуків сирен і може жити без знання про те, як це звучить, а з іншого – вона дуже сильно переживає за життя українців та намагається допомогти.

Слава Камінська

Зірки, що вирішили перечекати вторгнення за кордоном
Зірки, що вирішили перечекати вторгнення за кордоном

Українська співачка з двома дітьми переїхала до Нідерландів. Зіркова мама поверталася до України, але поїхала назад. Дівчина розповідає, що вона б не змогла жити в Україні з дітьми і знаходитись під обстрілами, або переживати за своє життя. Не раз Слава говорила, що вона в захваті від Даши Астаф’євої і точно не змогла б так зібрати свої сили та займатись волонтерством, як вона.

Стася Ровінська

Українські зірки, що перебувають за кордоном
Українські зірки, що перебувають за кордоном

Донька Сніжани Єгорової переїхала в Нью-Йорк з початку вторгнення. Дівчина розповіла, що це дуже складно – жити в країні, де тобі потрібно починати все з нуля і де тебе ніхто не чекає. На її думку, набагато простіше було би жити в мирній Україні, але умови змусили дівчину разом з дітьми покинути рідку домівку та всі здобутки, що залишилися там. Крім цього, Стася попросила прихильників ігнорувати її маму-пропагандистку, яка говорить про підтримку російського терору.

Alyosha

Дружина Тараса Тополі зараз перебуває у Штатах. Відомо, що чоловік має можливість в рамках благодійності їздити за кордон, тому вони час він часу мають можливість побачитись. Співачка підтримує Україну, робить все можливе та дбає про добротут власних дітей.

Tayanna

Українські зірки, які покинули Україну

Українська співчка вирішила пересидіти війну на Балі. Завдяки вторгненню дівчина переомислила свої життєві цінності та зрозуміла, що в неї було набагато більше, ніж вона собі уявляла. Зірка розповідає, що з вигляду у всіх все добре і здається, що в зірок за кордоном немає проблем, але це зовсім не так.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини